Ud og løb med SPORT 24

Har du også et mål om at begynde at løbe? Det er også ekstra oplagt, nu hvor de vinterlige dage med frost og kulde er talte. For når fuglene kvidrer løs i de friske og lyse morgentimer, er det næsten også umuligt at blive liggende under dynen. Vi har samlet nogle tips til at komme i gang og fundet det fedeste løbe-gear fra SPORT 24.

Hvorfor løbe?
Løb er den ultimativt nemmeste form for motion, du kan kaste dig over. Har du først anskaffet dig det perfekte løbeudstyr, er der ikke andet, du skal bruge end en god løberute. På ferien, i sommerhuset, efter arbejdet, inden morgenkaffen, med din lydbog i ørerne eller som en god anledning til at få en time for dig selv, helt fri for madpakker, overarbejde og andre ting, der kan stresse i en hverdag. En lang løbetur i det fri renser hovedet for tanker, og bagefter buldrer endorfinerne (også kaldet ”lykkehormonet”) rundt i kroppen og gør dig glad og afslappet.

Løbeskoen til din fod
Har du besluttet dig for, at der skal løb på programmet, så start med at vælge et par gode sko. Og her er det vigtigt, at du ikke bare køber det første og det bedste. Det er nemlig alfa og omega, at løbeskoene passer til lige præcis din fod og din løbestil. Få lavet en løbetest, og få hjælp til at finde den sko, der vil kunne gøre dit løb til en fantastisk oplevelse og sikre, at du undgår skader.

Sæt et (realistisk) mål
Hør engang. Vi ville alle ønske, at vi kunne løbe en maraton uden at blinke. Men al begyndelse er svær, og derfor er det vigtigt, at du starter blødt ud og ikke presser eller stresser dig selv. Vær ærlig over for dig selv, og sæt et realistisk mål. Hvis 5 km er for langt, så start med 2. Det er ikke så vigtigt, om du løber langt til at starte med. Det handler om at komme afsted og ud på vejen – flere gange. Så skal de lange strækninger nok komme med tiden.

Find et fællesskab
Ingen gider at rejse sig fra den bløde varme dyne, når regnen pisker mod ruden. Men hvis du ved, der står én og venter på dig ved mødestedet, iklædt fuldt løbeoutfit og et smil på læben – ja, så går det hele lidt lettere. Find en løbeven eller meld dig ind i en lokal løbeklub (eller start din egen), og mærk motivationen for løbeturen stige.

Skift rute
Forestil dig at tage det samme tøj på hver eneste dag. Ej, vel? Hvorfor så løbe den samme rute hver eneste gang? Planlæg dine løberuter, så du ikke bare løber op og ned ad den samme befærdede hovedvej. Find de små hyggelige stier i skoven, løb en tur rundt om søen, langs vandet eller rundt i dit yndlingsområde i byen. Vi mister let motivationen, hvis vi keder os på løberuten. Og så er der både en god udfordring for motorikken at løbe i terræn og for hukommelsen af skulle huske nye ruter.

5 favoritter til løb

fusion løbejakke til damer lyngby storcenter

Fusion løbejakke til damer, Model S1
SPORT24, 750 kr.

troeje fusion dame lyngby storcenter

Fusion trøje til damer, Model C3
SPORT24, 600 kr.

løbejakke fusion dame herre lyngby storcenter

Fusion løbejakke til damer og herrer, Model S1 Run
SPORT24, 750 kr.

tights fusion dame lyngby storcenter

Fusion tights til damer, Model C3
SPORT24, 600 kr.

singlet fusion herre lyngby storcenter

Fusion Singlet til herrer, Model C3
SPORT24, 250 kr.

Få mere inspiration
Nyhed

hummel er åbnet i Lyngby Storcenter

Nyhed

LSC støtter pigerne i Lyngby Boldklub