Inspiration

Køkkenudstyr til den seriøse kok

Det er i køkkenet at magien sker, hvis man har store madambitioner. Men ingen perfekte resultater uden det perfekte udstyr. Derfor får du her en lille guide til køkkenudstyr dig gør dig til en ægte pro i køkkenet. Uanset om du bare skal lave god hverdagsmad til familien eller eksperimentere med 4-retters gourmet til nytårsgæsterne.

Af Lyngby Storcenter

Perfekte bøffer

Tilbered maden med en Sous Vide-cirkulationspumpe og få perfekte bøffer til middagen. Staven er let at anvende, passer til de fleste gryder og sikrer kontrollerbare temperaturforhold under hele processen.

Cook&Baker Sous Vide-stav, Tilbud: 799,95 kr.
Fra: Imerco

 

Den rette temperatur

Det er ikke lige meget, hvilken temperatur chokladen skal smeltes ved, eller hvor varm stegens kernetemperatur skal være. Termometeret fra Cook & Baker måler op til 250 grader og har baggrundslys for optimal læsning.

Cook&Baker termometer, Tilbud: 99,95 kr.
Fra: Imerco

Gyldne overflader

Imponer gæsterne med en perfekt gylden créme brûlée eller en baked alaska. Gasbrænderen benytter lightergas og er nem at genopfylde. Og garantere nemme point på blærerøvskontoen.

Cook&Baker gasbrænder, Tilbud: 149,95 kr.
Fra: Imerco

 

Hold på saft og kraft

Første skridt i Sous Vide-tilberedningen starter med vakuumpakningen. Den sørger for at forsegle dine tilsatte smagsgivere samt bevare saft og kraft fra kødet. Og så tåler poserne i øvrigt frost.

Cook&Baker vakuumpakker, Tilbud: 499,95 kr.
Fra: Imerco

Udstyret i orden

Er man en seriøs kok, går man naturligvis aldrig ned på udstyr. Omgiv dig med lækre gryder af god kvalitet, og oplev en verden til forskel i madlavningsprocessen.

Almondeli emaljegryde, 125 kr.
Fra: Lynhjems Eftf.

Kreative julesmåkager

Gør lidt ekstra ud af julesmåkagerne i år med et par fine udstikker i juleformer, og pynt dem fint med glasur, krymmel eller giv dem et smukt chokoladeovertræk.

Cookie-udstikker, 9,40 kr. for alle 4 stk.
Fra: Søstrene Grene

Multifunktionel

Til klejnerne eller bare til fri fantasi. Brug en lille skærer til at skabe julens små søde bidder. Ja, du kan sågar også bruge den, når du skal lave ravioli fra bunden!

Cookie-skærer, 14,40 kr.
Fra: Søstrene Grene

Til dessertkokken

Lav dine egne små dessertchokolader eller konfekt til julen. Den bløde silikoneform gør det nemt at styre processen – og ikke mindst at vende dine færdige kreationer ud af formene.

Silikoneform, 18,80 kr.
Fra: Søstrene Grene

 

Få mere inspiration
Inspiration

Få noget ekstra godt til ganen: Kom ned i Vinspecialisten

Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020