Shopping

Klassisk polo

Poloen er et stensikkert sommerhit og en evig klassiker! Brug den printet version med et par shorts til hverdag og den stilsikre ensfarvet polo tilsat pæne bukser til fest.
Af Alberte Sejling, maj 2017

Grøn

En grøn polo er perfekt til sommer, hvor den seje farve står flot til kulørt hud. Sæt et par farverige shorts til for et sommerligt outfit.

Grøn til 250 kr. fra Jack & Jones

Sart rosa

En polo i sart rosa er perfekt til dig, der gerne vil gå i farver uden at det bliver for spraglet. Lad poloens øverste knap være åben for et afslappet hverdagsudtryk.

Rosa til 300 kr. fra Selected Homme

Storblomstret

Vær vovet og kast dig ud i et fedt blomsterprint, der indbyder til sjov og glade sommerdage. Skal du til havefest vil poloen være perfekt sammen med et par enkle bukser i en neutral farve.

Blomstret til 899 kr. fra Stenströms hos Ginsborg

Rød

Er du ikke så meget til pangfarver, men vil du alligevel gerne have lidt farve ind i garderoben, kan du sætte en farverig polo under en strik. På den måde kan du ane den røde farve uden at den løber med al opmærksomheden.

Rød til 699 kr. fra Ralph Lauren hos Ginsborg

Skrigblå

Ifør dig havets og himlens farve på de dejligste og varmeste sommerdage. Du kan bruge den til hverdag med et par denimshorts og hvide sneakers til.

Blå til 599 kr. fra Tommy Hilfiger

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Inspiration

Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann