Klædt på til badesæsonen

Solferie med kridhvide bounty-strande og kokosnøddedrinks med paraplyer – eller bare en fabelagtig tur til Gilleleje i sommerferien? Du tænker måske ikke helt på badetøj endnu, men før du får set dig om, er sommervarmen her, og så er det for sent at finde ud af, at bikinien fra sidste år er falmet i farven. Derfor har vi udvalgt de flotteste nyeste badedragter og bikinier til sæsonens kommende dasedage ved havet, som du kan få med hjem allerede i dag.

Farverige flæser

Badedragten har fået et seriøst comeback, og hurra for det, for nu findes de i et væld af stilarter – og ikke kun den kedelige sorte til ”svømmeren”. For eksempel i smukke pastel-striber og feminine flæser som denne fra Becksöndergaard.

Stria Teo Swimsuit, 599,-
Becksöndergaard

stria teo swimsuit becksondergaard lyngby storcenter
baltimore swim fullshaper change stria teo swimsuit becksondergaard lyngby storcenter

God pasform

En helt enkel og klassisk sort bikini er dejlig nem at forholde sig til, så hvorfor også ændre på det? Denne fra Change er med formstøbte skåle og bøjle, så du opnår et behageligt hold og en fast pasform, uanset om du soler dig eller svømmer crawl.

BALTIMORE Swim Full Cup 500,-
BALTIMORE Swim Tai Extension 300,-
Change

baltimore swim fullshaper change stria teo swimsuit becksondergaard lyngby storcenter

Gul som solen

Gul er én af sæsonens ultimative trendfarver, og derfor er den gule badedragt fra H&M ikke til at komme uden om. Enkel, feminin og ultra-trendy. Og så forvandler den sig pludselig til en smuk soltop, når du hopper i en nederdel, på vej op til strandbaren.

Gul badedragt, 79,95,-
H&M

gul badedragt h og m lyngby storcenter
hunkemoller 154333 156091 lyngby storcenter

Tidløst look

En god halterneck-bikini er en klassiker indenfor badetøjsmoden, vi ikke må glemme. Helt enkel i looket, og den hvide farve er supersmuk på solbrun hud. Denne fra Hunkemøller er både elegant og så holder det tidløse look til rigtig mange sæsoner.

Hvid halterneck-bikini
Top 269,95,-
Trusser 159,95,-
Hunkemöller

hunkemoller 154333 156091 lyngby storcenter

Sporty

Logoet er tilbage igen i rampelyset med tydelige referencer til 90ernes mode. Og her er dette Calvin Klein-sæt fra Wunderwear et godt bud på en enkelt men ultra-cool bikini. Et sporty look og med halterneck og let støtte under barmen.

Calvin Klein-bikini
Top 350,-
Trusser 300,-
Wunderwear

ckswim wunderwear lyngby storcenter
Få mere inspiration
Nyhed

Julemagasinet 2020 er ude nu!

Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne