KJOLER TIL BRYLLUPSGÆSTEN

Er du inviteret til sommerbryllup?

Sommer er den helt store sæson for bryllupper, og der er ofte en særlig etikette for påklædningen, så derfor får du her en guide til kjolevalget, når du skal med som gæst til den store fest.

Længde og bare skuldre
Længden har meget af sige, alt efter om det er en aftenfest eller reception på rådhuset, og om du skal med i kirken. De lange kjoler er til aftenfesterne og der, hvor invitationen bærer præg af ”galla”. Er det mere uformelt og tidligere på dagen, er det oplagt med en kort kjole, især om sommeren. Og hvad kirken angår, ja så skal kjolen gerne gå ned over knæene, og bare skuldre skal helst dækkes med et sjal, en lille jakke, eller lignende.

Læs også: Stilfulde sommernyheder til hende

Farver
Som hovedregel må du vælge lige den farve, du allerbedst kan lide – så længe det ikke er hvid. Det er bruden helt store dag, så derfor dur det ikke, at gæsterne tropper op i hvide fyldige skørter og løber med al opmærksomheden. Derudover er sort heller ikke det bedste valg, pga. symbolikken der forbindes med sorg, med mindre du tilføjer nogle farvestrålende accessories og sko.

Læs også: Sommerens aktiviteter

Philipa dress
DERES, 599 kr.

Beige kjole med blonder
SAND, 2.199 kr.

Blå kjole fra med mørke blonder
SELECTED, 599,95 kroner

Gulvlang blå kjole fra KIG IND
Fås i str. 32-52, 3.499 kr.

Stribet kjole fra SELECTED
799 kr.

Få mere inspiration
Nyhed

Hent og send pakker med GLS Pakkeshop

Aktivitet

Spil og vind præmier med Lyngby Storcenter

Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Nyhed

Velkommen tilbage i Lyngby Storcenter