Kjoleguide til årets sidste fester

16 fantastiske festkjoler

Festsæsonen er officielt over os med julefrokoster, familiesammenkomster og årets helt store nytårsfest. Og det stiller store krav til garderobeskabet derhjemme – og ikke mindst til kjoleudvalget heri. Skal du for eksempel til en ny julefrokost hver weekend, er det da meget rart ikke at dukke op i det samme outfit hver gang. Eller måske du bare mangler kjolen til årets helt store fest, hvor den gerne må få alt, hvad den kan trække af lækkerhed, elegance og femininitet.

Læs også: Modeserie: Fall in love

Du går naturligvis aldrig galt i byen med den lille sorte kjole, som fås i et utal af stilarter og snit. Den ultimative festkjole, der ikke kræver meget styling for at få dig til at se fantastisk ud. Men du kan også træde et skridt ud i sæsonens tendenserne og vælge en smuk rød kjole, der passer perfekt til julens tema. En forførende lang kjole i dyreprint skiller sig smukt ud blandt alt det sorte, og det samme gør detaljer med glimmer, blonder og plisseringer med vidde. Du kan også hurtigt tilføre et hint af noget sensuelt på den elegante måde ved at vælge en kjole, hvor enkelte dele består af et let-gennemsigtigt materiale. Eller du kan gå i en helt anden retning og lade årets kjoleinvestering bestå af en lille og ultra-feminin blomstret sag.

Læs også: Sæsonens fineste ruskindstasker

Sæt prikken over i’et med funklende smykker, røde læber og en smuk stilet. Og drop den klodsede taske for en aften, for din nye kjole fortjener al opmærksomheden. Vælg en lille clutch, hvor du kan have det mest essentielle – mobil, pung og en læbestift til at friske looket op mellem de kolde drinks.

Så er du klar til fest!

Kjole med blonder
Fra Designers Market, 699,95

Kjole med guldprikker
Fra Pieces, 329,95

Sort glimmer kjole
Fra Vero Moda, 399,95

Sort lang kjole
Fra Pieces, 359,95

Sort lang kjole
Fra Pieces, 359,95

Sort kjole med flæser
Fra Gine, 500 kr.

Rød blondekjole
Fra Zizzi, 499,95

Sort blondekjole
Fra Designers Market, 699,95

Sort kjole med guld prik
Fra Vero Moda, 329,95

Brun zebra kjole
Fra Vero Moda, 299,95

Sort kjole med glimmer
Fra Gine, 500 kr.

Kjole med korte ærmer
Fra Zizzi, 799,95

Farverig kjole i velour
Fra Designers Market, 699,95

Rød velourkjole
Fra Flash, 499 kr.

Grå kjole m. lange ærmer
Fra Zizzi, 499,95

Blostret velourkjole
Fra Flash, 499 kr

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne