Et godt tip

KENZO X H&M

Den 3. november lander H&Ms samarbejde med modehuset Kenzo i Lyngby Storcenter-butikken. Vi er vilde med kollektionen, der med dens prints, farver og vilde designs emmer af Kenzo. Vi på redaktionen har vores klare favorit, som vi må eje. Læs med her.
Af redaktionen, oktober 2016

Melanies favorit,
marketing Manager

Jeg elsker farver og denne lille pung vil give min hverdag fest og farver. Som et plus lyser den op i min taske, så jeg nemt kan finde den.

Pung til 399 kr. fra KENZO X H&M

Marias favorit,
EVENT KOORDINATOR

Alle piger burde eje en så fin skjorte som denne i pyjamasstil. Jeg vil sætte den sammen med bukserne i samme print. Så jeg kan have en hel dag i pyjamas – også på arbejde.

Skjorte til 499 kr. Bukser til 599 kr. fra KENZO X H&M

Julies favorit,
stylist

Denne jakke er det man muligvis vil kalde ’grim-pæn’, og da jeg har en svaghed for den slags ting, må jeg eje den! Jeg vil bruge den uden på en vamset grå rullekrave og et par højtaljede jeans. Maks cool!

Jakke til 2.499 kr. fra Kenzo X H&M

Tinas favorit,
projektleder

Jeg vil gå efter et nyt tørklæde. Jeg fik et Kenzo halstørklæde, dengang de var super hotte i slut 90’erne – og jeg tror godt, at jeg kan bruge en opdateret version nu.

Halstørklæde til 599 fra KENZO X H&M

Albertes favorit,
webredaktør

På vintermørke dage vil jeg lyse op i en lyserød kjole. Jeg vil sætte lange ærmer under og langskaftet støvler til… og så er rullekraven yderst vintervenlig, så jeg skal nok holde varmen.

Kjole til 699 kr. fra Kenzo X H&M

Cathrines favorit,
redaktør

Jeg har en svaghed for farven blå og kimonoer, og derfor er det her den perfekte kombi. Jeg vil helt klart bruge den til et par smalle jeans, en stram sort rullekrave og høje hæle med kant.

Kimono til 1.999 kr. fra KENZO X H&M

Få mere inspiration
Shopping

Få glæde af den gave du har fået

Nyhed

Skrædderservice i GLS Pakkeshop