Kalendergaveguide
til den store pige

At vælge de rigtige kalendergaver til den store pige, som efterhånden er vokset fra legetøjet og julebamserne, kan være udfordring nok til at give de fleste forældre og bedsteforældre grå hår før tid. Men det behøver faktisk slet ikke være så svært. Især ikke hvis du lader dig inspirere af vores guide til gode gaver, der med garanti både gør din pige glad og gør det nemmere for dig at udvælge de gode gaver.

Bold sport24 kvinder lyngby storcenter

Sporty

I dén der svære alder, hvor legetøj er yt, men ikke nok til, at man er helt klar til voksen-gaver, er sportsudstyr en god idé. Gymnastikbolde, sjippetorv og tøj opfordrer til aktivitet og kan være cool, helt uden at det føles ”barnligt”.

Træningsbold 55 CM, 100,- (før 200)
Sport24

Hyggestrik

En blød vinterstrik er en hyggelig adventsgave – og oplagt til at trække over hovedet med det samme på en kold søndag morgen. Gå efter sæsonens brændte jordfarver, der giver et blødt og varmt look.

Strik, 249,95
Name It

Børn nameit kvinder lyngby storcenter
Creme normal lyngby storcenter

Beauty

På et tidspunkt bliver det særlig vigtigt at eje skønhedsprodukter, der føles voksne og eksklusive. Den ikoniske Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden giver lige præcis den følelse, og kommer med garanti til at få ærespladsen på pigeværelset.

Elizabeth Arden håndpleje 75 ml., 129,-
Normal

Mode

Nyt tøj vækker altid begejstring, og mon ikke en kjole falder i god jord, når nu december er fuld af festlige anledninger? For eksempel denne seje og feminine kjole fra LMTD; et nyt brand hos Name It, der går helt op til 16 år.

Kjole, 399,95
Name It

Kjole nameit kvinder lyngby storcenter
Måtte sport24 kvinder lyngbystorcenter

Stræk og bøj

Uanset om din pige går til yoga eller gymnastik eller bare gerne vil være lidt sporty cool, er en træningsmåtte altid god at have ved hånden. Vælg gerne én med et cool print og i seje farver, så den kan stå fremme på værelset.

Yogamåtte, 300,-
Sport24

Praktisk

En god adventsgave kan også være i det praktiske hjørne, såsom denne elektriske tandbørste. Og naturligvis i en flot farve, så den er lidt mere cool end dem, mor og far bruger.

Elektrisk tandbørste, 139,-
Normal

Tandbørste normal kvinder lyngby storcenter
Få mere inspiration