Hjemmetræning og udendørsfitness

Vi kender det alle. Det er drømmen over dem alle at være fyldt med overskud til dagens træning, selvom både sofa og hjemmehygge også trækker godt i én.

Sport & fritid

Har du kastet dig ud i hjemmetræningen?

 

Vi kender det alle. Det er drømmen over dem alle at være fyldt med overskud til dagens træning, selvom både sofa og hjemmehygge også trækker godt i én. Men det behøver slet ikke være svært at trække i træningstøjet og løbeskoene, og du kan sagtens bryde den negative spiral, så du ender med at sidde og trippe sidst på eftermiddagen efter at komme ud og få brændt noget krudt af.

I Lyngby Storcenter har vi et stort udvalg af sportsbutikker, hvor du kan mikse og matche træningstøj og -sko til dine ønsker. Er du i tvivl om hvilket udstyr, du bør vælge, så kan det hjælpsomme personale i butikkerne guide dig på rette vej.

I 2020 opholdte vi os meget mere indenfor, end vi plejer, fitnesscentrene har i store perioder været lukkede og det har måske knebet lidt med at holde træningsgejsten oppe. Heldigvis er der masser af motion, du kan dyrke hjemme i stuen. Måske tilbyder dit fitnesscenter online træningssessioner, hvor din træner guider dig igennem øvelserne – præcis som havde det været i dit lokale center. Måske er det tid til, at du endelig vil kaste dig over en af de mange yogasessioner på YouTube. Uanset hvad der får dig i gang med at træne hjemme, så er der rig mulighed for at få sved på panden.

Håndvægte fra Energetics

Intersport

Løbesko fra New Balance, Adidas og Nike

Intersport

Find det rette træningsudstyr

Det er slet ikke nødvendigt at investere i stort og klodset træningsudstyr for at få sved på panden, når du dyrker fitness derhjemme. Der findes mange gode gulvøvelser, som du kan lave med eller uden måtte. Du kan også dyrke vægttræning med mindre håndvægte eller lave din egen form for cirkeltræning ved hjælp af stuens møblement. Kun fantasien sætter grænser.

Selvom tro kan flytte bjerge, starter den gode træning med det rigtige tøj og tilbehør. Vælg materialer og pasform alt efter, hvilken træningsform du dyrker mest. Dyrker du flere forskellige typer af motion, kan det være en god idé at have et udvalgt sæt til hver træningsform. Det kan fx være en stabiliserende sports-bh til løberen, tights uden generende syninger og lommer til yogaen, og en sweatshirt til dig, der går til og fra træningscenteret.

Løbesko og løbetøj

En af de mest populære motionsformer i Danmark er løb. Det er træning, alle kan dyrke – uanset konditions- og erfaringsniveau. Dyrker du udendørs løb, er det samtidig en fantastisk mulighed for at få frisk luft, og så er naturen også helt gratis at gøre brug af.

Ved løb er det utroligt vigtigt, at udstyret er i orden, ellers kan det hurtigt blive en sur pligt frem for en befriende oplevelse. Det er isæt løbeskoen, som kan være altafgørende for, at du kommer godt fra start med dit løbeprojekt og ikke mindst for at du kan undgå skader.

Er det første gang, du giver dig i kast med løb, så kan du med fordel gøre brug af et af de mange løbeprogrammer, du finder på nettet eller på særlige apps til formålet. Det er nemlig vigtigt, at du starter ud i et tempo, som matcher dit udgangspunkt og temperament.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.