Guide til efterårets farver og elegance

Ønsker du inspiration til en efterårsgarderobe med sofistikerede og bæredygtige detaljer? Vi har bedt Peter, butikschef for Tiger of Sweden, give sit bud på, hvad du skal gå efter.

Dametøj Herretøj Mode

15. september 2020

Hvilke trends kommer vi til at se dette efterår?

Vi har satset rigtig meget på det mørkegrønne både på skjorter, jakker og overtøj. Det er en virkelig flot og tidløs farve, der klæder de fleste. Derudover er store, chunky mohairsweatre også noget, vi kommer til at se meget af. Det er meget de klassiske items, vi kører med hos os.

Hvordan vil du beskrive udviklingen i jeres design?

Vi er begyndt at have meget fokus på bæredygtighed og er begyndt at producere tøj i lyracell, som er en form for bæredygtig viskose. Og så er vi i gang med at flytte hele læderproduktionen fra Kina til Portugal, så du finder efterhånden ikke meget herinde, der er kunstigt fremstillet. Derudover har vi en ny tilgang til jakkesæt. Førhen har vi kørt meget klassiske jakkesæt i blå, grå, striber og tern, men nu kommer vi til at gå lidt væk fra det her fulde jakkesæt. Vi kommer til at have flere blazere og bukser, der købes separat og kan mikses mere frit. I hvert fald på herresiden.

Hvad kendetegner generelt Tiger Of Swedens univers?

Jeg har lagt mærke til, at folk ofte falder for de små detaljer på vores styles. Dem har vi vist et særligt godt øje for. Derudover lægger folk mærke til vores jakkesæt, som har meget tætsiddende pasforme. Og selvom det hele hedder ’slim’, så skal man ikke lade sig skræmme – vores jakkesæt findes i mange størrelser.

Hvad er det særlige ved at handle i Tiger of Sweden?

Man bliver mødt af et personale, der ikke er nye i branchen. De ved, hvad de snakker om, og de ved, hvordan man skal tale til og med folk. De har virkelig forstand på det, de snakker om. Man bliver ikke mødt af nogen, der bare vil sælge for at sælge – vi går meget op i, at folk er tilfredse, når de går ud herfra.

Gwynn pullover

Arnou shirt

Jules suit

Driana dress

Cori coat

Cempsey coat

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.