Gå efteråret i møde med Arket

Dametøj Smykker & accessories Herretøj Mode

Når en ny sæson pludselig venter på den anden side af døren, er der brug for ny inspiration, så din garderobe kan matche både det nye vejr og de sæsontendenser derude. Imens du pakker den tynde sommerjakke og Birkenstock-sandalerne ned til overvintring, kan du kaste et blik på vores liste her, hvor vi, sammen med Arket, har samlet nogle af sæsonens ultimative items til både ham og hende.

Items, som i øvrigt er efterårs-klassiske nok til, at de kan bruges i denne sæson, og den næste, og den næste, og den næste.

Brunt med brunt på

70’er-tendenserne strømmer ind over os for tiden, så vær ikke bange for at bruge de mange brune nuancer, der findes derude. Style dine brune herrebukser med vidde med en elegant blazer og et par hvide sneakers for et moderne look.


Små skridt

Vil du gerne starte blødt ud med det brune, kan du indarbejde farven i dine accessories. En lun pandevarmer er guld værd i de kølige morgen- og aftentimer. Og har du løsthængende hår under pandebåndet, får du automatisk den helt perfekte 70’er-vibe.


Kast om dig med tern

Hold halsen varm i kulden med et lækkert ternet striktørklæde. Og det er ikke kun til udendørs brug, så slyng den blot over din skulder sammen med din matchende strikbluse, over din kjole eller sammen med din habit.


Ready for combat

Uanset herre eller dame, så skal støvlerne i år være chunky, modstandsdygtige og gerne minde lidt om en vandrestøvler med en meget kraftig sål. Og så gør det jo heller ikke noget, at de kan holde regnvejret ude ligesom disse.


Hot pink

Efterår har det med altid at ende i farvepaletten brun, grå og grøn, men ikke denne gang! Farven ’hot pink’ er sæsonens ultimative trend-farve til de modige og de fashionable. Og altså både til herrer og damer, bare lige for at slå det fast med syvtommersøm.


Shop grønt

Synes du, pink er lige frisk nok til din vinterkulør, så er en ren og klar græsgrøn mindst lige så smuk. Især hvis du tager den på ud i naturens varme rødbrune og gyldne efterårsfarver. Så bliver det ikke mere sæson.


Grrrrr!

Dyreprint er en trend, der er kommet for at blive. Og det betyder dermed, at der findes mange variationer, alt efter om du er til mini- eller maxi-print, til pangfarver eller de naturlige. Skal det være ægte efterår, kan du med fordel vælge en jakke med mørkebrunt print.


Blød stil

Under din strik, under din blazer eller under din skjorte. En T-shirt er altid relevant, så vælg én, der er blød og behagelig at have på hver dag, uanset hvilken form og hvilket snit du foretrækker at trække over hovedet om morgenen.


Varme omslag

De tynde ulfrakker er enormt smukke, enormt elegante… og enormt kolde på de første vinterlige dage. Heldigvis er de vamsede dunjakker tilbage på programmet i et nyt design, der gør dig meget mere ’fashion’ end ’firser’.


Basics

Skjorter kan være befriende basic, og vi vil gerne vove at kalde det vinterhalvårets pendant til sommerens T-shirt. I hvid, med slips, eller med bolsjefarvede striber. Til ferien, til kontoret eller til frokost. Du vælger helt selv.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.