Gaveidéer til fars dag

Fars Dag er lige på trapperne, og derfor har vi samlet et lille udvalg af gaveidéer fra vores butikker. Uanset hvad du vil forkæle din far med, så finder du det helt sikkert i Lyngby Storcenter.

Herretøj Mode

Husk Fars Dag

En sød far fra Arkansas
Har du nogensinde tænkt over, hvor Fars Dag egentlig kommer fra? Selvom der i dag er visse uenigheder om, hvem der egentlig kan tilskrives æren for Fars Dag, hælder de fleste til amerikanske Mrs. Sonora Louise Dodd.

Hun blev født i 1882 i Arkansas, hvor hun og hendes mange søskende blev opfostret af deres far, der var enkemand. William, som faren hed, arbejdede hårdt fra morgen til aften for at forsørge familien.

Så med lidt inspiration fra Mors Dag, tog Mrs. Dodd initiativet til at stable en officiel dag på benene, hvor fædre verden over skulle hyldes for deres kærlighed til og ihærdige indsats over for deres familier.

Maharaja D'Or parfume

Stauning Whisky gaveæske

Ecco sneakers

Fars Dag i Danmark
Konceptet kom til Danmark i 1935, og man valgte at placere dagen på Grundlovsdag selvom en flok nordiske handelsfolk forsøgte at få den flyttet til november, da de mente, at det ville give et bedre salg.

En gave til far
Salg eller ej, så handler Fars Dag om at gøre noget godt for ham, der aldrig sagde nej til at hænge lamper og hylder op, hente dig sent om natten til festen eller en fodboldkamp i haven.

Samsung Galaxy Watch

Nespresso kaffemaskine

Skjorter i flere farver

“Bobler, bullshit og børsfest” af Lars Tvede

Gavepose med chokolade

Så giv lidt igen med en sød og betænksom gave – i den dyre ende, den billige eller den hjemmegjorte i form af et sødt kort med søde ord.

Skal du fejre Fars Dag? Her finder du et udvalg af håndplukkede gaveidéer til alle de fantastiske fædre derude.

Læs også: Giv et LSC gavekort – gaven der aldrig skal byttes!

 

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.