Information

Information om Covid-19

Opdaterede retningslinjer gældende fra. 29. november 2021

Lyngby Storcenter følger naturligvis myndighedernes gældende regler og retningslinjer for storcentre. Her på siden kan du læse om vores forskellige tiltag, som gør din shoppingoplevelse tryg og sikker.

 

Krav om mundbind fra 29. november 2021

For at begrænse smittespredning af COVID-19 er krav om mundbind genindført. Husk mundbind, medmindre du er barn under 12 år eller af helbredsmæssige årsager ikke kan bære mundbind.

Mundbindet skal benyttes ved ophold i hele centret. I spiseområdet på Store Torv skal der også bæres mundbind – dog ikke når du sidder ned.

Når du besøger en af vores spisesteder på Store Torv bedes du fremvise gyldigt coronapas.

Læs mere om de aktuelle råd og regler her: Brug af mundbind – Sundhedsstyrelsen

 

Øget fokus på hygiejne og afstand

Vi har opsat markeringer i gangarealerne, så vi kan holde god afstand til hinanden og bevæge os ensrettet i gangene.

Du kan planlægge dit besøg, alt efter hvor travlt der typisk er i centeret. – Her kan du se, hvor mange personer der typisk er i centeret lige nu

Der er sat håndsprit op ved alle indgange til centret, så det altid er muligt at spritte sine hænder af. Derudover bliver alle flader rengjort og sprittet af flere gange om dagen, så vi sammen kan minimere smittespredning

 

Personale

Personalet i butikkerne bære ikke mundbid, da det ikke er et lovkrav. Enkelte butiksansatte er fritaget for at bære mundbind, såfremt de er vaccinerede eller har fremvist negative tests for deres arbejdsgiver. Læs mere her: Brug af mundbind – Sundhedsstyrelsen

 

Mundbind og live-optrædende

Vi er så glade,  for fortsat at kunne have artister og optrædende i Lyngby Storcenter. Når artisten optræder, skal han/hun ikke bære mundbind, men når en artist ikke spiller musik eller optræder, så skal artisten bære mundbind eller visir som alle andre i storcentret.

Læs mere her: Retsinformation

Vagter

Det er vigtigt for os, at det er sikkert og trygt at besøge Lyngby Storcenter. Derfor er man altid velkommen til at henvende sig med spørgsmål til centrets vagter, som holder opsyn med hele centret.

Få mere inspiration
 

DECEMBER GUIDE

 

NOVEMBER GUIDE

 

Oktoberguide

Nyhed

Nyt parkeringssystem i Lyngby Storcenter