Information

Information om Covid-19

Lyngby Storcenter følger naturligvis myndighedernes gældende regler og retningslinjer for storcentre. Her på siden kan du læse om vores forskellige tiltag, som gør din shoppingoplevelse tryg og sikker.

Læs også – Få en kviktest i Lyngby Storcenter

Krav om brug af mundbind eller visir er ophævet per 14. juni 2021

Fra og med mandag den 14. juni 2021 har myndighederne ophævet krav om brug af mundbind og visir i indkøbscentre og detailhandlen. Det er derfor ikke længere et krav for hverken besøgende eller ansatte at bære mundbind i centeret.

Coronapas

På nuværende tidspunkt er der ikke indført krav om påvisning af gyldigt coronapas og/eller negativ corona test ved besøg i storcentre. Du skal altså ikke vise coronapas og/eller negativ test for at komme ind i Lyngby Storcenter.

Du skal dog kunne vise gyldigt coronapas og/eller negativ test ved besøg i de liberale erhverv i centret såsom frisøren og neglesalonen samt ved indendørs bespisning hos vores restauranter og cafeer. Coronapas skal vises til medarbejderne i butikkerne og restauranterne. Ved indendørsbespisning på Store Torv skal du dog vise dit gyldige coronapas til vagterne, som går rundt på torvet. På siddepladserne ved Delikatessetorvet skal du vise coronapas til de ansatte hos D’Let – Det Grønne Køkken.

Hvis du handler take-away, er der ikke krav om gyldigt coronapas/negativ test.

Coronapas kan vises på flere måder. Du kan vise coronapas, når du er vaccineret eller har en negativ test.

Læs også – Læs gældende regler på coronasmitte.dk

Øget fokus på hygiejne og afstand

Vi har opsat afstandsmærker i gangarealerne, så vi kan holde god afstand til hinanden og bevæge os ensrettet i gangene.

Vores kundetællersystem sikrer, at vi aldrig er for mange i centret. Du kan desuden planlægge dit besøg alt efter, hvor travlt der typisk er i centeret.

Læs også – Her kan du se hvor mange personer der typisk er i centeret lige nu

Husk at vi har åbent 10-19 på alle hverdage samt 10-17 i weekenderne, så du kan planlægge dit besøg herefter.

Vi har sat håndsprit flere forskellige steder i centret, heriblandt ved alle indgange, så det altid er muligt at spritte sine hænder af. Derudover er der skruet op for rengøringen, så alle flader bliver gjort rent og sprittet af flere gange om dagen.

Vagter

Det er vigtigt for os, er at det er sikkert og trygt at besøge Lyngby Storcenter. Derfor er man altid velkommen til at henvende sig med spørgsmål til centrets vagter, som holder opsyn i hele centret.

På Store Torv er der indsat ekstra vagter, som tjekker coronapas for gæster der spiser indendørs.

Få mere inspiration
Shopping

Få glæde af den gave du har fået

Nyhed

Skrædderservice i GLS Pakkeshop

Nyhed

Gratis parkering 3 timer