Information

Information om Covid-19

Lyngby Storcenter følger naturligvis myndighedernes gældende regler og retningslinjer for storcentre. Her på siden kan du læse om vores forskellige tiltag, som gør din shoppingoplevelse tryg og sikker.

Ikke længere krav om coronapas

På nuværende tidspunkt er der ikke indført krav om påvisning af gyldigt coronapas og/eller negativ corona test ved besøg i storcentre. Du skal altså ikke vise coronapas og/eller negativ test, når du shopper eller spiser i Lyngby Storcenter. Derudover behøver du heller ikke bære mundbind eller visir i centret.

Øget fokus på hygiejne og afstand

Selvom vi ikke længere er underlagt nogle restriktioner, har vi opsat afstandsmærker i gangarealerne, så vi kan holde god afstand til hinanden og bevæge os ensrettet i gangene.

Du kan planlægge dit besøg, alt efter hvor travlt der typisk er i centeret. Læs mere her – Her kan du se hvor mange personer der typisk er i centeret lige nu

Husk, at vi har åbent kl. 10-19 på alle hverdage samt kl. 10-17 i weekenderne, så du kan planlægge dit besøg herefter.

Vi har sat håndsprit flere forskellige steder i centret, heriblandt ved alle indgange, så det altid er muligt at spritte sine hænder af. Derudover er der skruet op for rengøringen, så alle flader bliver gjort rent og sprittet af flere gange om dagen.

Vagter

Det er vigtigt for os, er at det er sikkert og trygt at besøge Lyngby Storcenter. Derfor er man altid velkommen til at henvende sig med spørgsmål til centrets vagter, som holder opsyn i hele centret.

Få mere inspiration
Shopping

Få glæde af den gave du har fået

Nyhed

Skrædderservice i GLS Pakkeshop