Hvad fortæller smykket?

Et smykke kan være en meget personlig gave og den, der giver det, har typisk et budskab med smykket. Men hvad fortæller halskæden, fingerringen eller armbåndet? Inden du køber et smykke, er det godt at kigge lidt på, hvilke smykker modtageren har i forvejen, så gaven ikke clasher men indgår med de andre. Kig efter stilarter og metaler. Er de til mange små, romantiske detaljer, enkle, skarpe linjer, med eller uden ædelsten?

Tag dig god tid med at vælge et og husk på, at de fleste mennesker bliver utroligt glade for et smykke uanset om de er nødt til at bytte det til et andet bagefter.

Smykket til den gode ven

Hvis du giver et smykke som til en god ven, er det nok fordi, det er en meget god ven eller fordi, du vil give en gestus, der viser taknemmelighed over noget. Til en ven, kan et enkelt smykke en god idé. Det kan være en halskæde eller et armbånd, uden for mange dikkedarer, der er tidløst og som kan bruges til hverdag. Eventuelt kan et bogstav indgå som en lille personlig krølle på halen.

Armbaand Pandora smykker kvinder Lyngby Storcenter

Reflection armbånd og ét charms, 678,-
Pandora

Smykket til moderen

Hvis du gerne vil glæde din mor med et smykke, må det gerne være noget, der står lidt ud. Noget der påkalder lidt opmærksomhed og gør hende stolt, når hun bærer det. Som en påmindelse om din kærlighed. Måske er en smuk broche eller en halskæde lige det, der får mor til at føle sig særlig.

Halskaede Dulong smykke kvinder Lyngby Storcenter

Heart necklace, 4.900,-
Dulong

Smykket til den udkårne

Hvis du gerne vil give et smykke til din kæreste eller ægtefælle, er det en romantisk gestus og derfor skal smykket virkeligt ramme lige i hjertekulen hos modtageren. Smykker er personlige og derfor er det en god idé at tage lidt mentale noter af, hvilken typer smykker han/hun normalt beundrer, enten på andre eller i butiksvinduer og magasiner. Hvis du giver en ring, kan du altid skæve lidt til andre ringe, modtageren eventuelt ejer, men ellers skal du ikke være alt for bekymret om størrelsen, da fingerringe typisk kan justeres efterfølgende af en guldsmed.

Ring Boutique dor smykke kvinder Lyngby Storcenter

D’or solitaire brilliant ring, 49.900,-
Boutique D’or

Oereringe Plaza Ure og smykker smykke kvinder Lyngby Storcenter

Lush Lush øreringe, 800,-
Plaza Ure og Smykker

Oereringe Vero Moda smykke kvinder Lyngby Storcenter

Perleøreringe, 49,95
Vero Moda

Oereringe center ure smykke kvinder Lyngby Storcenter

Miss Pearl øreringe, 595,-
Center Ure

Oereringe Gottes soelv og guld smykke kvinder Lyngby Storcenter

Frk. Lisberg øreringe, 399,-
Gottes Sølv og Guld

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020