H&M lancerer nyt designsamarbejde med italiensk designduo

3. September 2020

Glæd dig til den 3. september når H&M og det italienske luksusbrand Giuliva Heritage udkommer med en kollektion af tidløse styles med bæredygtighed i fokus. Giuliva Heritage er kendt for deres fejlfrie skrædderarbejde, der bringer klassiske herresilhuetter ind i kvinders garderobe.

Italiensk mode og kulturarv i hver detalje

Skaberne bag det familieejede brand, Giuliva Heritage, Margherita Cardelli og hendes mand Gerardo Cavaliere, er passionerede omkring tidløs mode i lækre materialer. I begyndelsen af Giuliva Heritages oprindelse lånte Margherita ofte tøj fra Gerados klassiske garderobe. Og det ses tydeligt i Giuliva Heritage x H&M-kollektionen med traditionelle skjorter, skræddersyede blazere og moderne trenchcoats. Men der er også blevet plads til feminine, flagrende bluser og kjoler. Silhuetterne bærer præg af højhalsede strik, voluminøse ærmer og højtaljede bukser. Kollektionen består af tidløse farver som beige, mørkeblå, dueblå og bordeaux samt nålestribede og ternede mønstre. Alle styles er produceret i genanvendt uld, genanvendt polyester og økologisk bomuld. De kan bruges enkeltvis eller som sæt, der tilsammen danner rammerne for en klassisk garderobe.

Meningsfuld mode skal være tidløs

“Det har været vidunderligt at arbejde med H&M omkring denne kollektion. Sammen har vi skabt enkle styles i et tidløst design. Vi har især været begejstrede over at benytte genanvendte eller økologiske materialer i alle looks. Vi har altid været passionerede omkring autentisk, meningsfuld mode, der er tidløs, og det er denne kollektion uden tvivl,” fortæller Gerardo Cavaliere og Margherita Cardelli Cavaliere.

En kollektion der vil holde flere generationer frem

“Vi er glade for at have samarbejdet med Giuliva Heritages dygtige skræddere. Med inspiration fra klassisk herredesign var begge vores teams spændte på at skabe nutidige og tidløse styles til den moderne kvinde. Med H&M’s conscious-materialer og Giuliva Heritages tidløse design, har vi skabt en kollektion, som vi håber, at vores kunder vil videregive fra generation til generation,” fortæller Maria Ostblom, Head of Design Womenswear i H&M.

Suit kvinde H&M lyngbystorcenter

Blazer, 249,-
H&M

Strik kvinde H&M lyngbystorcenter

Strik, 179,-
H&M

Jakkesæt kvinde H&M lyngbystorcenter

Blazer, 349,-,-
H&M

Frakke kvinde H&M lyngbystorcenter

Frakke, 1299,-
H&M

Kjole kvinde H&M lyngbystorcenter

Strik blå, 179,-
H&M

Bukser kvinde H&M lyngbystorcenter

Bukser, 349,-
H&M

Få mere inspiration
Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop