Herremode:
Forny din forårsgarderobe

Hele vinteren går vi og drømmer om forårets lys og om lethed i garderoben, men når så den nye sæson rent faktisk er her, kan det ofte være svært at sadle om fra den mørke farvepalet til forårets lyse trends.
Læs med her, og kom let og elegant uden om enhver forårstøjkrise.

Farveleg

Forår er lig med farver. I naturen og i moden. Så start med at skrue ned for de mørke farver, og tilføj et par lyse jeans, farvede sneakers eller lette chinos. Der er dog ingen, der siger, at du absolut skal springe ud i farver fra top til tå, fra det sekund vi har stillet om til sommertid. Start eventuelt i det små med at mikse lyse bukser med en bløde mørk strikbluse, kast et halstørklæde om kraven på din trenchcoat eller brug en ny, sommerlig skjorte med blomsterprint sammen med et par mørke uldbukser. Simpelt, men effektivt.

Befri anklerne!

Du har formentligt trasket vinteren tynd i store tunge vinterstøvler, og nu er det på tide at give dem en sidste omgang med skosværte og pudseklud, inden du siger ’på gensyn’ og sætter dem ind i skabet til næste sæson. Hop i stedet i de lyse sneakers eller de korte lædersko med snøre, smøg buksebenene op og nyd den øjeblikkelige forårsfølelse, der følger. Er vinden stadig lidt kølig om morgenen, klarer du nemt frisag med et par sokker i en god uldblanding.

sweatshirt paul smith mr harris lyngby storcenter

Paul Smith sweatshirt, 800,-
mr. harris

foraarsjakke jack jones lyngby storcenter

Forårsjakke, 600,-
Jack & Jones

På med jakken

Hils på dit nye ultimative it-item til den nye sæson; forårsjakken. Let, luftig og gerne i friske farver eller bløde pasteller. Gå efter den tidløse trenchcoat, hvis du foretrækker et klassisk look, eller kast dig over en cool bomber jacket i en af sæsonens mange uimodståelige pasteller af for eksempel gul, grøn eller lilla. Er det lidt køligt fra morgenstunden, så tag en strikbluse under.

trenchcoat lyngby storcenter

Lindbergh trenchcoat, 1.499,-
Tøjeksperten

Quick fix dit look

Har du ikke tid til at gå på jagt efter nye forårsitems, så giver vi dig det ultimative ’quick fix’, der kan forvandle dit look fra tung vinter til frisk forår på lige præcis den tid, det tager at rulle ærmer op på en skjorte. Rul op til cirka samme længde som en T-shirt, og gå foråret i møde med et cool hverdagslook.

mason bukser kaufmann lyngby storcenter

Mason’s bukser, 1.500,-
Kaufmann

herresko ecco skoringen lyngby storcenter

Ecco herre sko, 1.400,-
Skoringen

501 st levis lyngby storcenter

501 ST, 899,-
Levi’s

skjorte sand lyngby storcenter

Skjorte, 949,-
Sand
Tip: Smøg ærmerne op og brug skjorten som kortærmet til sommer (mere cool end kortærmet skjorter). Fåes som slimfit og modern fit

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker