Her kan du spise vegansk mad i Lyngby Storcenter

Vidste du, at du kan få et stort udvalg af veganske produkter og måltider rundt omkring i både vores butikker og spisesteder hele året rundt?

Lad os starte i 7-Eleven, for her kan du vælge mellem mange forskellige veganske måltider, snacks og drikkevarer. Fra det hurtige morgenmåltid til dig, der er på farten, til smagfulde måltidsløsninger, du kan tage med hjem og nyde i god ro og mag ved spisebordet. Prøv f.eks. en chiagrød med kompot sammen med din morgenkaffe, eller nyd en mættende salat med masser af planteprotein.

Vil du hellere spise i centret, imens du alligevel er der, så hop forbi Espresso House, og prøv deres lækre veganske kikærte-panini, imens du planlægger dagens indkøb.

Til den lille snack sidst på eftermiddagen, når blodsukkeret gør ballade, har Joe & The Juice din ryg. Nup én af deres små veganske snackbarer, der fyldt med gode sager – og som er nem lige at tage med i tasken.

Læs også: Hverdagsinspiration hos Føtex

Har du en sød tand, er der heldigvis også veganske alternativer på den front. Nyd en skøn vegansk is hos Paradis Is, og tag et lille velfortjent hvil fra shoppingen.

Er du mere på udkig efter indkøb til det veganske køkken derhjemme, så afslut din tur hos Helsemin, hvor udvalget af veganske produkter er stort. Og er du i tvivl om produkternes indhold og anvendelse, kan du altid få et godt råd med på vejen af det dygtige Helsemin-personale.

Vi har samlet et udvalg af velsmagende veganske produkter, som du kan se her!

Superfood salat, 45 kr
7-eleven

Vegansk is
1 kugle 25 kr./ 2 kugler 35 kr.
Paradis

Panini med krydrede kikærter
Espresso House

Gærflager, 59 kr.
Helsemin

Cashew cream, 28 kr.
Helsemin

Vegansk snackbar, 12 kr.
Joe and The Juice

Læs også: Bæredygtig shopping

Få mere inspiration
Information

Ditte Julie: “Jeg tror egentlig, jeg elsker ALT allermest ved julen”

Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Inspiration

Få noget ekstra godt til ganen: Kom ned i Vinspecialisten

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020