Her kan du spise på din udsalgsrute

Her kan du spise på din udsalgsrute

Kan du heller ikke lide at shoppe på tom mave? Det store udbud af spisesteder gør det næsten umuligt at vælge, når sulten melder sig. Find inspiration i vores guide, der både tager højde for et stabilt blodsukker og et højt vitaminindhold. Her er vores liste med forslag til, hvad du kan spise i din udsalgs-shoppingpause.

 

U for Una pasta
Læg en god bund med masser af kulhydrater, inden shoppeturen går i gang. Vælger du Una pasta fra menukortet hos Parma og Pasta, får du den ægte italienske smagsoplevelse med friske råvarer, der kommer direkte fra Italien. De simple og velsmagende pastaretter er altid tilpasset til de råvarer, der er i sæson.

D for Dagens smørrebrød
Skal frokosten bestå af en moderne version af det traditionelle danske smørrebrød? Hos Hallernes Smørrebrød kan du vælge dagens smørrebrød, som består af forskellige stykker smørrebrød. Hvis du både skal spise med øjnene og maven, så er de smukke smørrebrød en perfekt løsning.

S for Salat
Craver din krop et sundt måltid mad efter den tunge julemad og sæsonens mange julefrokoster? Så kom forbi A’petit og prøv deres lækre pastasalat med majs og ærter. Hvis du er studerende kan du oven i købet få op til 15% rabat på dit køb.

A for Appelsin-hasselnøddeis
Det kan godt give lidt sved på panden, når man jagter de gode tilbud. Har du brug for at køle ned igen, så er der intet så godt som rigtig god gelatto. Prøv for eksempel en appelsin-hasselnøddeis hos Paradis, der samtidig sørger for, at du ikke går sukkerkold.

L for Luksusbrunch
Kan du ikke nøjes med en enkelt ret? Du får et stort udvalg med både varme og kolde retter, når du vælger den famøse luksusbrunch hos Gino. Kom forbi lørdag eller søndag mellem 10-16 på tom mave og tag for dig af retterne i den store brunchbuffet.

G for Gingershot
Slipper din energi op, før dit shoppegen er mættet? Så læg vejen forbi Joe and The juice, hvor du kan få et opkvikkende og forfriskende ingefærshot. Og så gør det jo heller ikke noget, at du samtidig lige får et skud vitaminer, der booster dit immunforsvar.

Una Pasta fra Parma og Pasta

Salat fra A’petit

Is fra Paradis Is

Ginger shot fra Joe and the Juice

Få mere inspiration
Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter