Guide til børnenes efterårstøj

Sjaskvåde flyverdragter, mudder til knæene og kolde fødder. Børnelivet ude på legepladserne er ikke for sarte sjæle her om efteråret. Og derfor kan det godt betale sig at gå på jagt efter praktisk overtøj og støvler, som kan lidt mere end bare se smart ud.

Lag-på-lag

For det første er det en god idé at bygge op i lag. Ikke forstået på den måde, at dit barn skal ligne michelin-manden, men at de rigtige lag giver plads til cirkulation, så varmen kan fordele sig inde bag flyverdragtens eller jakkens lynlås. Og apropos flyverdragt, så er det et hit til de mindste, hvorimod lidt større børn har det bedre i et todelt sæt.

Indkald forstærkninger!

Bukser må du heller ikke gå på kompromis med, for det er trods alt dem, der er mest i kontakt med mudder, sand, vandpytter og andre spændende ting. Kig f.eks. efter nogle, hvor der er forstærkninger på knæene. Så kan man nemlig få bygget sin sand-borg færdig, uden at få våde bukseknæ.

Handsker Sportmaster boern efteraarstoej lyngby storcenter.jpg

HESTRA handsker, 400,-
Sportmaster Kids

På med vanten

Kolde fingre er ikke at spøge med, og det gør det svært at nyde friluftslivet på gyngerne. Husk derfor et par gode handsker – og meget gerne med fingre, så det er nemmere at holde fast i både klatrestativet, i skovlen og i sine gode venner. Hvis dit barn har svært ved at holde fingrene varme, kan luffer være det rigtige valg. Men husk et par tynde uldhandsker indenunder, for luffer ryger af, når man skal bruge fingrene, og så bliver det hurtigt koldt.

Stå fast

Sidst, men ikke mindst skal der et par gode støvler til. De lyserøde sneakers med lys i ER flotte, men når det sjasker ned, er det nødvendigt med et par vandafvisende støvler med en solid bund, så man både holder tæerne tørre og står godt fast. Gå især efter et par med kraftig støtte om anklerne. Og husk, at man sagtens kan få praktiske efterårsstøvler, der også ser smarte ud.

Stadig i tvivl? Vi har samlet et par sikre hits til dig herunder med bl.a. et par prisvindende støvler fra ECCO.

Stoevler PawSko1 boern efteraarstoej lyngby storcenter.jpg

ECCO Støvle til hende, 899,-
Paw Sko

Stoevler PawSko boern efteraarstoej lyngby storcenter.jpg

ECCO Støvle til ham, 899,-
Paw Sko

Jakke Nameit boern efteraarstoej lyngby storcenter

Jakke til hende, 200,- (før 300)
Name It

Jakke Nameit2 boern efteraarstoej lyngby storcenter.jpg

Jakke til ham, 200,- (før 300)
Name It

Få mere inspiration
Inspiration

Gul og orange er sommerens helt store farver