Beautyguide

Guide til smuk
vinterhud

Vinterens kulde er hård for huden, og den kan hurtigt komme til at se træt og grå ud. Vi giver dig tips til et par produkter, der kan give din hud et boost i de kolde måneder
Af Amalie Bach-Dal, februar 2017

NY ENERGI

Har du også træt vinterhud, der trænger til et boost? SkinEssencex+ tilfører din hud ny energi med C-vitamin og vindrueekstrakt, der bidrager til hudens dannelse af kollagen og beskytter din hud mod stress. Det perfekte tilskud til dig, der vil have smuk hud indefra!

SkinEssence+ til 399 kr. fra Helsemin

LIVETS OLIE

Vinterkulden tørrer huden ud, særligt ansigtet, som er et af de mest udsatte steder. Olie er derfor et must til få ekstra fugt! Denne kraftfulde ansigtsolie, med tre dyrebare frøolier fra hele verden, giver nyt liv til din hud og beskytter mod kulden.

Ansigtsolie til 325 kr. fra The Body Shop

HANDS ON

Vink farvel til tørre og ru hænder, og beskyt dem mod hverdagens strabadser med denne lindrende og plejende creme med hamp.

Håndcreme til 100 kr. fra The Body Shop

LUKSUS TIL HUDEN

Trænger din hud til lidt ekstra luksus i vinteren, så er denne creme svaret! Prodigy Reversis er en anti-age serie til dig, der ønsker en hud, der stråler.

Ansigtscreme til 1.595 kr. fra Matas

VITAMIN E

Vitaminer er en mangelvare om vinteren, men denne dagcreme redder dig! Den tilfører fugt og beskytter huden, da den er beriget med sheasmør fra Ghana og aloe vera fra Mexico.

Dagcreme til 155 kr. Fra The Body Shop

FOKUS PÅ ØJNENE

Huden omkring dine øjne er ekstrafin, og skal have god pleje i den kolde tid. Denne øjencreme er ultrafugtgivende og indeholder alderskorrigerende ingredienser som kamille, alge og bambus.

Øjencreme til 390 kr. fra Matas

Få mere inspiration
Nyhed

Velkommen til Vibholm Guld & Sølv

Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020