Gør huden sommerklar

Hemmeligheden bag en smuk sommerkulør ligger i velplejet hud, som har fået masser af fugt. Her er nogle gode råd og nogle lækre produkter, der kan hjælpe dig på vej til sundere og smukkere sommerhud.

Beskyt din hud
Det er ikke sjovt at se rød ud i hovedet og de kraftige solstråler ødelægger faktisk også huden, som efterfølgende skal regenerere sig selv (huden skaller af). Defor er det vigtigt altid at have en god ansigtscreme på med UV-beskyttelse i.

Drik vand
At holde kroppen hydreret har alle dage været en god måde at holde huden spændstig. Hvis du har svært ved at drikke vand i løbet af dagen, kan det være, danskvand gør det lettere. Ellers kan du have en halvliters drikkedunk med på arbejde, så du nemmere kan holde styr på indtaget.

Start dagen med citronvand
Start dagen med at drikke et glas kogt vand med saften fra en økologisk citron. Udover at styrke fordøjelsen, siger man, det er godt for immunforsvaret, fedtforbrændingen og sidst men ikke mindst: for huden.

Brug masker
Forkæl dit ansigt med gode masker, der renser ud og giver fugt og vitaminer til huden. Er det svært at finde tiden, så prøv at bygge en rutine omkring noget, hvor du alligevel sidder stille. Hvis du følger med i en serie, kan du sidde med ansigtsmaske på imens. Så bliver din hud fugtet igennem, mens du bliver underholdt.

avene anti aging suncare 50 spf solcreme apoteket lyngby storcenter

Avéne solcreme, 154,50,-
Lyngby Løve Apotek

green tea elisabeth arden creme normal lyngby storcenter

Elizabeth Arden body cream, 149,-
Normal

ritual namaste creme ritual lyngby storcenter

The Ritual of Namasté ansigtsmaske, 265,-
Rituals

derma prime creme helsemin lyngby storcenter

DermaPrime+ kosttilskud, 549,-
Helsemin

revitalizing supreme estee lauder creme matas lyngby storcenter

Estée Lauder øjencreme, 549,95
Matas

gavekort lyngby storcenter
Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne