Madoplevelser

Go' mad
hele dagen

Har du planlagt shopping fra morgen til aften? Intet problem! Lyngby Storcenters madsteder kan nemlig tilbyde mad til både morgenmad, frokost, aftensmad og alt derimellem. Så blot med her.
Af Alberte Sejling, november 2016

BRUNCH HOS BUTTERFLY

Hos Restaurant Butterfly har de noget for enhver smag og til priser alle kan være med på. Start dagen med en god kop kaffe og en skøn brunch plate hos Butterfly. Der findes også brunch i børnevenlig størrelse så tag endelig de mindste med.

FORMIDDAGSSNACK HOS 7-ELEVEN

Er du snacksulten så slå vejen forbi 7-Eleven, der byder på baby bites, som stiller den lille sult. Der er også rig mulighed for at slukke tørsten med noget koldt at drikke.

FROKOST HOS JOE & THE JUICE

Skal frokosten være let og hurtig? Så prøv Joe & The Juice’s lækre sandwich og spændende juicer. Tag lige et ekstra kig på menukortet, for Joe har givet sine juicer ørehængende navne. Prøv en ‘Hangover heaven’, ‘Go away doc’ eller ‘Hell of a nerve’!

EFTERMIDDAGSLÆKKERIER HOS PANDEKAGEHUSET

Hvis den søde tand melder sig hen ad eftermiddag så prøv en pandekage fra Pandekagehuset. Den med chokoladesovs, kokos og friske bananer er lige til at blive afhængig af, så er du advaret!

Pandekagehuset

AFTENSMAD HOS CAFé GINO

Det kræver både koncentration og viljestyrke at beslutte sig for, hvilken ret du skal vælge hos Gino. Menukortet lokker med den ene italienske klassiker efter den anden, og du fristes til både at prøve forret, pizza, salat og dessert… Buon appetito!

Få mere inspiration
Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter