Inspiration

Gaver
til ham

Glem alt om bløde pakker under træet. Vi har fundet vores bud på de perfekte (elektroniske) gaver til ham, du holder af, her.
Af Alberte Sejling, december 2016

til ham på farten

Fantastisk lyd, flot design og fjernbetjening og mikrofon, så han kan besvare opkald på farten, er bare nogle af de geniale fordele ved disse trådløse høretelefoner.

Høretelefoner til 1.199 kr. fra Marshall Major II Bluetooth hos Telenor

En god træningsmakker

Vil du give en gave, der kan fungere som en træningspartner til ham der svømmer, løber eller cykler meget? Så er Garmins nye pulsur et godt bud.

Pulsur, Multi-triatlet GPS-træningsur til 4.300 kr. fra Garmin hos Intersport 

uegnet for børn

Endnu et blodigt kapitel af verdens mest populære spil, ‘Call of Duty’, er netop lanceret, og i ‘Infinite Warfare’ kan man forvente masser af action og kampe. Perfekt til ham der elsker spil med udfordringer og vilde oplevelser.

‘Call of Duty: Infinite Warfare’ til 18+ priser fra 499 kr. fra Gamestop

Lille og kraftfuld

Det her er Sonys næste generation af intelligente smartphones, for den genkender din adfærd og bliver klogere på dig, for hver dag du bruger den.

Xperia X Compact fra Sony hos Telia

Kaffe-forkælelse

Nespressos kapselmaskiner skuffer bare aldrig, og nu fås de i nyt, fedt design med integreret Aeroccino-mælkeskummer. Psst… Giver du den til din bedre halvdel er det en gave, der også kommer dig selv til gode.

Citiz & Milk DI22Black til 1.399 kr. fra Nespresso hos Elgiganten

God barbering

Vær sikret en god og tæt barbering hver gang med barbermaskinen fra Braun, der tager sig af overskæg og bakkenbarter.

Series 1 Shaver 190 til 222 kr. fra Braun hos Elgiganten

smarture

Vi elsker elektronik, der kan flere ting. Og på GS2-uret fra Samsung kan man både besvare sms’er, afspille musik og tjekke vejret. Smart!

GS2-ur til 2.999 kr. fra Samsung hos Telenor

Hot højtaler

Giv en gave som med garanti vil vække begejstring. Denne højtaler kan afspille musik trådløst  og gennem kabel. Man kan skrue op og ned for bassen, og så er den seje orange farve en fed detalje.

Addon T9 1.199 kr. fra Audio Pro hos Elgiganten

Fifa

En klassiker inden for Playstation spil. Giv ham det nye FIFA 17 spil, der byder på virkelighedstro fodboldaction, nye angrebsteknikker, fysiske nærkampe og en smagsprøve på en kamp som en professionel fodboldspiller.

FIFA 17 til 549 kr. fra Gamestop

Pitstop

Tag en pause fra juleindkøbene og slå dig ned på Café Gino, hvor du kan nyde en lækker frokost.

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker