Gaveidéer til studenten

Hvad giver man studenten, der har alt? Svaret er ligetil, for man giver ham selvfølgelig et nyt sommeroutfit.

Ham den unge student derhjemme har sikkert allerede fyldt skrivebordet op med computer-grej, på hovedet sidder de nyeste headphones og på fødderne de skarpeste sneakers. Så hvad mangler sådan en fyr egentlig?
Han mangler et cool outfit til studenterkørslen i solskin, til sommerferien og til den festival, han lige om lidt skal pakke tasken til. Er han til det farverige look med et twist af noget sporty, kan en cool T-shirt altid bruges. Og så er den ovenikøbet nem at sammensætte med det resterende garderobe-indhold.
Er han mere til det klassiske og tidløse look, går du heller aldrig galt i byen med en mørkeblå polo sat sammen med et par beige chino-shorts. Tilføj så et par hvide sneakers og en cap eller en bøllehat, og den unge student er mere end godt klædt på til de kommende studenterfestligheder.

T-shirt studentergave Selected Lyngby Storcenter

En cool T-shirt i orange, som er én af sæsonens ultimative trendfarver. Brug den i et casual sporty look eller skab kontrast til en par enkle chinos.

T-shirt, 199,95,-
Selected

Sommerlige benlængder til ham der foretrækker den enkle stil. Ovenikøbet også pæne nok til et sommerbryllup eller til arbejdet.

Chino-shorts, 1.000,-
Tiger of Sweden

Chino shorts studentergave Tiger of Sweden Lyngby Storcenter
Polo studentergave Toejeksperten Lyngby Storcenter

En polo går aldrig af mode, og især ikke denne klassiker fra Tommy Hilfiger. Underspillet cool og elegant på samme tid.

Tommy Hilfiger-polo, 299,-
Tøjeksperten

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Inspiration

Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann