Husk Fars Dag

 

Fars Dag er lige på trapperne, og derfor har vi samlet et lille udvalg af gaveidéer fra vores butikker. Uanset hvad du vil forkæle din far med, så finder du det helt sikkert i Lyngby Storcenter.

En sød far fra Arkansas
Har du nogensinde tænkt over, hvor Fars Dag egentlig kommer fra? Selvom der i dag er visse uenigheder om, hvem der egentlig kan tilskrives æren for Fars Dag, hælder de fleste til amerikanske Mrs. Sonora Louise Dodd.

Hun blev født i 1882 i Arkansas, hvor hun og hendes mange søskende blev opfostret af deres far, der var enkemand. William, som faren hed, arbejdede hårdt fra morgen til aften for at forsørge familien.

Så med lidt inspiration fra Mors Dag, tog Mrs. Dodd initiativet til at stable en officiel dag på benene, hvor fædre verden over skulle hyldes for deres kærlighed til og ihærdige indsats over for deres familier.

Fars Dag i Danmark
Konceptet kom til Danmark i 1935, og man valgte at placere dagen på Grundlovsdag selvom en flok nordiske handelsfolk forsøgte at få den flyttet til november, da de mente, at det ville give et bedre salg.

En gave til far
Salg eller ej, så handler Fars Dag om at gøre noget godt for ham, der aldrig sagde nej til at hænge lamper og hylder op, hente dig sent om natten til festen eller en fodboldkamp i haven.

Så giv lidt igen med en sød og betænksom gave – i den dyre ende, den billige eller den hjemmegjorte i form af et sødt kort med søde ord.

Skal du fejre Fars Dag? Her finder du et udvalg af håndplukkede gaveidéer til alle de fantastiske fædre derude.

Læs også: Giv et LSC gavekort – gaven der aldrig skal byttes!

Maharaja D’Or parfume
Køb den i Rituals…

Ecco Sneakers
Køb dem i Ecco

Kaffemaskine
Køb den i Nespresso

“Bobler, bullshit og børsfest” af Lars Tvede
Køb den i Bog & Ide

Stauning Whiskey gaveæske
Køb den hos Vinspecialisten

Samsung Galaxy Watch
Køb det hos Telenor

Skjorter i flere farver
Find dem hos Ginsborg

Gavepose med chokolade
Køb den hos Sv. Michelsen

Få mere inspiration