Gå foråret i møde i en smuk blazer

Blazeren er efterhånden gået hen og blevet en fast del af de fleste kvinders garderobe. Og den fortsætter med at være blandt favoritterne i forårsmoden. De nye kollektioner byder på blazerjakker i et hav af forskellige former og farver. Style blazeren sammen med matchende bukser eller over dit yndlingsoutfit. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så læs med her!

Du kan enten tage et modigt valg og kaste dig over den populære postkasserøde farve! Det bliver en farve, som du kommer til at se meget mere til dette forår. Du kan også gå i den modsatte retning og vælge en sort figursyet blazer, der sørger for, at dit look står helt skarpt. Med andre ord: vælg den blazer, der passer til din stil. I modebilledet er der nemlig lige nu blazere for enhver smag!

Til alle der er vilde med det stilfulde oversize herresnit, er blazeren fra Monki et oplagt valg. Du får stof i en lækker tekstur og en flot neutral farve, der kan gå til det meste. Til denne blazer hører også et par bukser i samme materiale, hvis du ønsker et matchende sæt. Hos Tiger of Sweden finder du en figursyet blazer i den smukkeste blå farve. Også denne kan købes sammen med et par matchende bukser.

Læs også: Forårets tendenser

Foråret lurer lige om hjørnet. I Lyngby Storcenter er de nyeste trends klar på hylderne. Kom forbi og tag en shoppetur i dine yndlingsbutikker, så du kan opdatere garderoben med et nyt frisk forårslook.

Blå blazer fra Tiger of Sweden
2.500 kr.

Beige blazer fra Monki
350 kr.

Rød blazer fra Vero Moda
379,95 kr.

Sort blazer fra Tommy Hilfiger
1.799 kr.

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne