Frokost i Lyngby Storcenter

Selv den bedste og mest erfarne shopper har brug for at tanke lidt op halvvejs, når maven begynder at rumle og poserne pludselig føles tunge. Heldigvis finder du et stort udvalg af lækkerier på Store Torv, hvor de gode spisesteder og hyggelige kaffesteder stå i kø for at tilfredsstille enhver sult og enhver smag. Men mange muligheder gør det som bekendt også svært at vælge, så hvad skal du gå efter, når du er på jagt efter en god frokost?

Til den travle

Skal du videre i dagens program sammen med frokosten, så er 7eleven din ven i nøden. Her finder du nemlig altid mange forskellige og sunde sager, som er nemme og praktiske at tage med på farten.

Superfood salater, 45,-
7-Eleven

Menu mad restaurant take away 7eleven Lyngby Storcenter
Menu mad restaurant take away Apetit Lyngby Storcenter

Bland-selv-salaten

En god pastasalat skal man aldrig kimse ad, og hos A´petit serverer de den ene sprøde salat med masser af tilbehør og dressing efter den anden. Du bestemmer selv, hvad der skal i og naturligvis også hvilken dressing, der skal på toppen.

Pastasalat, 55,-
A´petit

Tid til ro

Har du brug for at tage det stille og roligt, læne dig tilbage og give dig god tid? Så bestil en klassisk clubsandwich hos Restaurant Butterfly, hvor du kan spise i ro og mag og få tid til at snakke eller nærstudere dagens indkøb.

Club sandwich, 89,-
Butterfly

Menu mad restaurant take away Butterfly Lyngby Storcenter
Menu mad restaurant take away Joe and the juice Lyngby Storcenter

Frokost med lounge

Hos Joe & the Juice får du din sprøde sandwich og din juice serveret med god energi og masser af lækker loungestemning. Smil til de glade juicere bag disken, og slap af i de bløde sofaer, imens du nyder din frokost.

Avocado sandwich, 58,-
Joe & the Juice

Få mere inspiration
Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter