Forårsstemning inde og ude

Sommeren kommer hastigt nærmere, og vi rykker langsomt længere og længere ud i haven, hvor solen luner og fuglene kvidrer. Men efter en lang vinter, har den stakkels have sikkert brug for et lille løft og en lille makeover, så den kan blive sommerklar igen.

Er du ikke lige til den helt store tur med opgravning af buske, omlægning af bede og den slags, så kan du heldigvis med ganske få midler skaber en fantastisk stemning i haven.

Og når det regner, kan lyse pasteller indenfor være med til at skabe lys og lukke foråret ind.

 

Blød stilen op med hygge

Meget af den hyggelige havestil kommer af en personlig og varm indretning. Tænk i bløde elementer såsom tæpper, puder og en dug til havebordet. Gå også efter at tilføje forskellige små lyskilder rundt omkring, så du får lidt liv og hygge efter mørkets frembud. For hvem elsker ikke at nyde et lille glas eller en varm kop te, imens mørket sænker sig og dagen går på hæld? Skab stemning med lyskæder, kulørte lamper og små mobile lanterner, som kan placeres rundt omkring i haven.

Tag indenfor med ud

Når haven skal gøres sommerklar, tænker du straks i krukker og noget med at rive en hel masse. Men hvad med at pynte op på helt utraditionel vis? Skab en eventyrlig krog for de mindste med en sengehimmel, som kan hænges op i en krog i et træ. Pynt med puder, bamser og server et iskoldt glas saftevand, og vupti – så har du verdens bedste læsekrog. Du kan også hænge små hylder op på hækken eller træet og putte haveredskaber eller legetøj derned. Når du integrerer indendørs interiør i haven udenfor, sker der noget helt magisk, og du får en meget personlig havestil.

 

Husk kølige drikke

Er du mere til den autentiske havestil, så pynt op med krukker i forskellige naturlige nuancer og naturmaterialer. Dine smukke blomster bliver nemlig endnu smukkere, når de står i en flot flettet kurv ved siden af et blødt tæppe og en lanterne. Og når du putter kolde drikkevarer i kølertasken, ja så kan sommeren bare komme an.

kurve arket lyngby storcenter

Kurve, fra 249,-
Arket

koeletaske imerco home lyngby storcenter

Køletaske, fra 34,95
Imerco Home

saettekasse soestrene grene lyngby storcenter

Sættekasse, 158,-
Søstrene Grene

taeppe arket lyngby storcenter

Tæppe, 390,-
Arket

vattaeppe imerco home lyngby storcenter

Vattæppe, 249,95
Imerco Home

kasser soestrene grene lyngby storcenter

Metalboks, 98,-
Søstrene Grene

Få mere inspiration
Inspiration

Fotograf og boligstylist Mikkel Dahlstrøm: Boligtrends og mode til efteråret

Inspiration

Influencer Sofie Amalie: Boligfavoritter til efteråret