Et godt tip

Forårssko til børnene

En børnesko skal ikke kun være pæn, den skal også være praktisk. Små fødder fortjener nemlig det bedste af det bedste. Her er et udvalg af sko, der ikke går på kompromis med funktionaliteten…

Af Lyngby Storcenter, marts 2018

Smuk sløjfe

Denne yndige sko fås både til børn og voksne, men prisen ændrer sig fra str. 27 og op efter. Den rosa farve er ikke til at komme uden om dette forår. Skal dit barn også være opdateret med de nyeste trends, er denne Puma-sko ikke et dårligt valg.

Lyserød Puma str. 20-27 fra Skoringen, 300 kr.

Sejt denim-look

Det flotte denim-look, er ikke det eneste uimodståelige ved denne sko. De bløde og stødabsorberende såler gør dem rare at gå i. Børns fødder er nemlig særlig følsomme, og har brug for en sko, der er ekstra komfortable. Med denne sko får du både noget smart og praktisk på samme tid.

Ecco-sko fra Paw Sko børn, 549 kr.

Let at få på

Er det vigtigt med et par sko, som dit barn selv hurtigt kan få af og på? Så er denne sko med de praktiske justerbare remme et godt valg. Her får du en sko, der balancerer det sporty og det moderne på bedste vis.

Hvid Adidas-sko fra Sport 24, 250 kr.

Skandinavisk design

Skoene fra Woden har hentet inspiration fra naturen, og har et lækkert Scandinavisk og minimalistisk design. Funktionalisten og de naturlige materialer, er noget af det, der kendetegner brandet.

Woden, str. 27-33 fra Skoringen, 500 kr.

De gode såler

Geox er kendt for de gode såler. Her får du en sko med antishock effekt, så barnet både kan hoppe og springe i den nye forårssko. Skoens antibakterielle såler, og den gode åndbarhed gør også den flotte sko velegnet til lidt af hvert, så både mor og barn være glad for den nye sko.

Geox-sko fra Paw sko børn, 499 kr.

Orange detalje

Den lille skrigorange detalje på sålen kan påføre lidt ekstra til de kedelige, grå regnvejrsdage. Kig forbi Sport 24, hvor de har et stort udvalg af børnesko, så du kan finde lige præcis den sko, der passer bedst til dit barn.

Grå Adidas-sko fra Sport 24, 350 kr.

Få mere inspiration