Forårets tendenser

De sidste udsalgsvarer er på vej ud ad døren og gør dermed plads til en helt ny sæson. Ligesom det plejer. Men en ny sæson betyder også nye tendenser, en ny forståelse for det moderne og nye IT-items, du måske ikke havde set komme.

Vi har udvalgt 3 dominerende tendenser for forårssæsonen anno ’19, som du skal holde øje med og allerede nu kan integrere i din garderobe.


50 shades of beige

Sæsonens farve er uden tvivl beige. Fra helt lys og sart knækket hvid over en støvet pastel-lilla til en smørblød brun version. Tænk et fuldt tone-i-tone look med f.eks. et suit eller start med et par accessories.

På print

De seneste par sæsoner har moden frygtløst smidt alle regler ud til højre og dyrket det personlige og kreative. Og med et fokus på vilde og farverige prints denne sæson fortsætter den farverige leg lidt endnu.


Brede skuldre

Blazeren med skulderpuder er muligvis én af sæsonens skarpeste kandidater til en ægte IT-item. Tænk gerne ud af den sorte boks og gå målrettet efter farver, der kan poppe. Pink, gul, lyseblå eller noget helt fjerde.

Taske hos Glitter
til 199 kr.

Stribet strik hos Vero Moda
til 349,95 kr.

Beige jakke hos COS
til 1.550 kr.

Corduroy Blazer hos & Other Stories
til 795 kr.

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne