Fire must-haves til efteråret

7. September 2020

Gå efteråret i møde med glød og masser af fugt. Vi har udvalgt 4 produkter, der beskytter hud og hår mod det lunefulde efterårsvejr.

The Body Shop – Moringa Nourishing Dry Body Oil 125ml

Forlæng din sunde sommerglød langt ind i efteråret med Body Shops Moringa Nourishing Dry Body Oil. En lækker tørolie beriget med Fair Trade certificeret olivenolie fra Italien og Moringa olie fra Rwanda. Den er nem at smøre ud helt uden af fedte, dufter af friske, søde blomster og efterlader huden med en sund glød.

Stender – Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo 250ml

Husk også at beskytte håret mod udtørring fra vind og radiatorvarme. Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo er udviklet specielt til at beskytte og styrke fint og normalt hår mod at knække og falde af. Den renser skånsomt, mens edelweiss og ingefærrod går ind og styrker hårfibrene. Håret efterlades luftigt, fyldigere og sundere.

Matas – Clarins Total Eye Lift

Hold de små kragetær hen med Clarins Total Eye Lift. En lækker og effektiv øjenpleje med lift-effekt specielt udviklet til at genopbygge og pleje huden i øjenområdet. Den får øjnene til at se mere “åbne” ud, som om de har fået et løft. En ekstra bonus er, at den samtidig forlænger holdbarheden på din øjenmake-up.

Rituals – The Ritual Of Sakura – Body Cream 220 ml

Tag på en poetisk mini-rejse til Japan The Ritual Of Sakura – Body Cream. Her får du en creme med kirsebærblomster fra Sekura-træet og ekstrakt af nærende rismælk. Den giver intens næring, gør huden fast, og benytter en særlig teknologi, som gør den fløjlsblød og nem at påføre. Blandingen indeholder også antioxidanter, E-vitamin og asiatisk centella, så du får den blødeste hud, med afslappende duft af kirsebærblomster.

Shampoo kerastase lyngbystorcenter kvinde

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo, 225,-
Stender

Øjencreme clarins lyngbystorcenter kvinde

Clarins Total Eye Lift, 569,95,-
Matas

Olie thebodyshop lyngbystorcenter kvinde

Moringa Nourishing Dry Body Oil, 125,-
The Body Shop

The Ritual Of Sakura Body Cream, før 150,- nu 110,-
Rituals

Få mere inspiration
Nyhed

Velkommen til Vibholm Guld & Sølv

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020