Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann

04. november 2020

Hos Kaufmann får du bundsolid service, når du skal finde dit næste jakkesæt eller kaste dig ud i sæsonens fedeste nyklassiker: Overshirten – en tyk skjorte, der er perfekt til de kolde dage.

Hvad finder man hos Kaufmann?

Vi har et bredt sortiment af dyre mærker herunder et flot udvalg af forskellige jakkesæt fra både Sand, Tiger of Sweden og Hugo Boss. Vi skiller os ud, fordi vores priser spænder virkelig bredt: Vi har t-shirts til 300, men vi har også en t-shirt til 2600 kroner. Så du kan finde noget fedt hos os, uanset om du har en stor eller lille pengepung.

Hvad gør det til en god oplevelse at handle hos jer?

Hos os går vi meget op i service, og indenfor de første 30 sekunder skal vi have sagt hej og gjort opmærksom på, at vi har set kunden. Ingen kunder må føle sig overset. Det er altid kunden i fokus, og hvis du for eksempel skal have byttet en vare, er vi meget large – vi skræddersyr vores behandling til den enkelte kunde, i stedet for at behandle hver kunde helt ens. Alle har jo brug for noget forskelligt, og det har vi øje for. Derfor går vi også meget op i at være ærlige: Vi siger for eksempel ikke, at et par bukser sidder godt, hvis de vitterligt ikke sidder godt. På den måde ved kunderne, hvad de får.

Hvilke trends kommer på modescenen dette efterår?

Det er tydeligt, at fløjl er kommet stærkt ind på modescenen igen. Vi er begyndt at se det meget i skjorter og i bukser, og så er den brune farve også ved at være tilbage. Derudover klassikeren skovmandskjorten med igen, og så er der de her lidt tykke skjorter eller overshirts, som man kalder dem. De er vildt seje ud over en almindelig tynd skjorte, og dem finder man mange af både hos os i Kaufmann, men også i vores ungdomsafdeling i Quint.

Og hvad byder I selv på at særlige sager dette efterår?

Man skal helt sikkert komme ind og tjekke vores nye sager fra Paul Smith ud. Det er et nyt mærke, vi kører med, men det sparker bare røv. De laver virkelig noget, som man ikke har set før, og vores kunder virker rigtig glade for det. En klar anbefaling herfra!

Parajumpers Kaufmann herremode Lyngbystorcenter

Parajumpers Jakke, 6.200,-

Kaufmann

Paul Smith t-shirts herre kaufmann lyngbystorcenter

Paul Smith t-shirt m. dinosaur, 550,-

Paul Smith sneakers, 1400,-

Paul Smith sweatshirt: 900,-

Kaufmann

NN07 bukser herremode kaufmann lyngbystorcenter

NN07 bukser, 1.400,-

Kaufmann

Lacoste Kaufmann Herre Lyngbystorcenter

Hvid lacoste t-shirt, 400,-

Stribet Lacoste crewneck, 1200,-

Lacoste jakke, 2000,-

Kaufmann

Få mere inspiration
Inspiration

Fotograf og boligstylist Mikkel Dahlstrøm: Boligtrends og mode

Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop