Farverige smykker for enhver smag

Himlen uden for er lige så grå, som udsigten til sommeren er lang, og du trænger til et seriøst farvepop i dit outfit for at holde humøret oppe. Vi kender udmærket følelsen af gråt med ekstra gråt på i efterårs- og vinterhalvåret, men heldigvis kan du komme virkelig langt med få men velvalgte, farvestrålende accessories.

Smyk dig farveglad

Farverne kan komme mange steder fra, og det behøver ikke altid være et spørgsmål om at tage en kanariegul sweater på (selvom det uden tvivl vil skrue godt op for farve-charmen). Dit smykkevalg har nemlig også noget at skulle have sagt i jagten på et farverigt look, der både vil blive lagt mærke til og løfte dig ud af din efterårstristesse.

Gå efter et statement

Store statement-smykker er fortsat på agendaen denne sæson, og dine øreringe må derfor hellere end gerne nå skuldrene, være store og fulde af farver – eller se ud som om, de er lavet af træ. Dine kæder må gerne flokkes om halsen på dig, også uden nødvendigvis at matche i farve og materialer. Og dine fingerringe må hellere end gerne leve deres eget liv – enten som single eller i flok.

Find de smykker, der passer dit budget, og miks med dem, du har derhjemme i forvejen for dit eget personlige look. Vælg et nedtonet outfit for at give smykkerne fokus, eller tilsæt den kanariegule sweater, hvis du tør at gå all in.

Armbaand smykker kvinder Dulong Lyngby Storcenter

Piccolo armbånd i guld, 12.900,-
Dulong

Halskaede smykker kvinder Pandora Lyngby Storcenter

Rose sæt, 1.597,-
Pandora

Oereringe smykker kvinder Glitter Lyngby Storcenter

Lyserøde hoops, 129,-
Glitter

Oereringe smykker kvinder stine a Pi-CPH Lyngby Storcenter

Stine A candy creol, 465,- pr. stk.
PI-CPH

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020