Farverig minimalisme til efteråret

Hvordan integrerer man tidens maximalistiske look med farver og atter farver og vilde kombinationer med referencer til historiske modeepoker såsom 70erne og 80erne, hvis man er minimalist af hjertet?

Det handler bare om at kigge godt efter. For selvom efterårsmoden taler med særdeles store bogstaver, finder du, iblandt de mange sprudlende trends, en overraskende ny minimalistisk retning, som anvender farverne på en anden måde og som trækker tråde til et forbrugsmønster i forandring – hvor tøj skal være enkelt og af høj kvalitet, så det kan leve meget længere uden at miste sin aktualitet.

Farvet uniform

Lad os slå fast; du kommer ikke uden om farver denne sæson. Men glem alt om at mikse – match det hele i stedet for, så du opnår det perfekte, og meget minimalistiske, tone-i-tone outfit. Nærmest som en uniform og et skræddersyet look, der er selve essensen af kvalitet og af sofistikeret overskud. Pink, rød, grøn, lilla, brun, karrygul eller for den sags skyld hvid. Et power-statement uden sidestykke, og fuldstændig perfekt til kontoret.

Bluse kvinder Cos Lyngby Storcenter

Trøje, 1.500,-
COS

Jakke kvinder Cos Lyngby Storcenter

Jakke, 1.950,-
COS

Små skridt

Vil du gerne hive få trends ind i dit look, uden at miste følelsen af ren minimalisme, så er der mange gode bud derude. 70’ernes brune og brændte nuancer tilføjer masser af farveleg uden at virke anmassende og giver desuden en lækker følelse af noget feminint parisisk bourgeois. 80’erne er tilbage med dunjakker, der giver dit vinterlook masser af kant. Og derudover kan farverigdom føles meget minimalistisk, når det holdes i enkle og grafiske silhuetter.

Skjorte maend Cos Lyngby Storcenter

Skjorte, 690,-
COS

Bukser maend Cos Lyngby Storcenter

Bukser, 790,-
COS

Bukser kvinder Cos Lyngby Storcenter

Bukser, 790,-
COS

Kjole kvinder Cos Lyngby Storcenter

Kjole, 890,-
COS

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Inspiration

Guide til efterårets elegance og farver: Mød Peter fra Tiger of Sweden