Farverig børnemode

Små størrelser kan sagtens have store holdninger til hvad, der skal hænge i garderobeskabet hjemme på værelset. Men derfor er det for de flestes vedkommende alligevel mor og far, som har det store overblik, når der skal købes nye seje outfits til skolestart, til lejrturen, til sommerferien eller til fødselsdagsfesten. For én ting er, hvad forældre synes er pænt, noget helt, helt andet er, hvad børnene selv har lyst til at hoppe i, når verden skal udforskes, og vennerne også godt må synes, at man er sejt klædt på.

Men hvad skal man så gå efter denne sæson til små modemennesker?

 

Farver, farver og lidt flere farver

Der er smæk på farverne i år – både til mor og far men absolut også til børnene. En verden af sarte, støvede pasteller, der kan gøre enhver mini-prinsesse helt svimmel af begejstring. Gå efter pink, gul, grøn og orange. Og vær ikke bange for at sætte det hele sammen på kryds og tværs, for moden er modig lige nu – lige så modig som børn!

 

Print og mønstre

Vilde mønstre i alskens farver, alle mulige flotte dyreprint, blomsterprint, batik samt striber og prikker i lange baner. Den uendelige verden af print og mønstre er som skabt til legesyge børn, der elsker at eksperimentere med deres tøjvalg. Og kære mor og far, tag bare en dyb indånding og smil, når mindsten tropper op i 5 forskellige print og mønstre på én gang – for det er nemlig megasejt og ultra-moderne lige nu. Og krydrer man det hele med lidt glitter og glimmer, ja så er det bare endnu bedre.

 

80’er-stilen

Kan i huske, hvad I havde på dengang i 80’erne? Godt, for det er nemlig blevet moderne igen. Et sporty look, neonfarver og masser af street style-feeling er det, der rykker lige nu. Og især for de lidt større børn. Sweatshirts, sweatpants, chunky sneakers og en bøllehat. Og selvfølgelig også med smæk på farverne. Så gå bare i sportsforretningen, næste gang mini-teenageren trænger til et nyt outfit.

bluse sweatshirt boern molo lyngby storcenter

Sweatshirt, 339,95,-
MOLO

kjole boern HM lyngby storcenter

Kjole, 179,-
H&M

shorts boern deres lyngby storcenter

Shorts, 129,95,-
Deres

t-shirt sportmaster lyngby storcenter

Nike t-shirt, 300,-
Sportmaster Kids

kjole boern badstore lyngby storcenter

Tommy Hilfiger kjole, 700,-
Badstore

sandal boern sportmaster lyngby storcenter

Hummel sandaler, 400,-
Sportmaster Kids

t-shirt monki lyngby storcenter

Bluse, 100,-
Monki

top boern deres lyngby storcenter

Top, 99,95
Deres

Få mere inspiration
Nyhed

hummel er åbnet i Lyngby Storcenter

Nyhed

LSC støtter pigerne i Lyngby Boldklub