FACILITETER

Familierum

Lyngby Storcenters familierum giver en tiltrængt pause til familier med babyer.

Her kan der ammes, skiftes bleer og vaskes med videre i rolige omgivelser.

I Familierummet er der også en mikroovn, hvor der kan varmes mælk til babyer. Derudover er der et fjernsyn med tegnefilm, så evt større søskende kan se en lille film mens mor eller far tager sig af babyen.

Familierummet ligger i stueetagen.

 

legeplads

Vi er i øjeblikket ved at optimerer vores legefaciliteter for børn.
Vi glæder os til at åbne et nyt og spændende legeområde snarest.

 

kid cars

Når børnene er med på shopping, kan tiden med mor og far engang imellem godt føles lidt lang. Derfor kan du leje en sjov Kid Car, som dit barn kan køre rundt i under shoppeturen i Lyngby Storcenter.

Kid Cars udlejes fra Informationen på Store Torv for 20 kr. pr. time. Du skal lægge dit kørekort eller sygesikringsbevis som depositum, som du får tilbage når du returnerer den lejede Kid Car.

Kid Cars er til børn på 1½ – 5 år og kan køre i alle centrets gange samt tages med i elevatorerne. Husk at du kan betale med dankort i Informationen.

kid cars

HANDICAP – FACILITETER

Vi har to handicaptoiletter, et på stueplan ved siden af Ilse Jacobsen, og et på 1. sal bagved Café området.

På 1. sal er der placeret handicapvenlige ramper ved niveauforskellene i gulvet. Der findes elevatorer flere steder i centret, bla. på Store Torv, så man nemt kan komme op på 1. sal.

Der er handicap parkering flere steder i parkeringskælderen.

 

HÆVEAUTOMATER

Danske Bank har en hæveautomat på Teaterpladsen ved Panduro Hobby.

Nordea har en hæveautomat ved udgangen ved 7 Eleven.

 

HOTEL SCANDIC EREMITAGE

Bo på Scandic Eremitage kun 13 km fra Københavns centrum og 5 km fra stranden. Nyd en god middag i Restaurant Galleri, eller slap af i baren efter en omgang træning i det nærliggende fitnesscenter. Log på med trådløs internetforbindelse uden beregning overalt på hotellet.

Link til hjemmeside