Få noget ekstra godt til ganen: Kom ned i Vinspecialisten

19. november 2020

Vinspecialisten har alt, hvad ganen begærer. Med ét af Danmarks bredeste og mest varierede sortimenter af alverdens vine, spiritus og delikatesser er det her, du finder noget ekstra godt til ganen.

Hvad er det helt særlige ved jeres sortiment?

Vi er jo en klassisk vinhandel, men vi har også spiritus i alle varianter. Alt fra gin til tequila til vodka har vi i den bedste kvalitet. Folk vil gerne bruge lidt ekstra på at få noget ekstra lækkert, og det får de hos os. Udover vin og spiritus har vi også en masse delikatesser såsom kaffe, te og chokolade i særligt høj kvalitet. Og vores gavekurve er også blevet virkelig populære.

Hvilke tendenser ser du indenfor spiritus og vin?

Naturvin og orangevin er helt klart nye tendenser. Vi oplever større efterspørgsel på det, så det har vi efterhånden fået en del af i butikken. Og generelt er spiritus kommet rigtig meget frem – særligt gin er blevet kæmpestort. Tequila er det næste store, og så kommer vodka, snaps og rom. Men gin er helt klart en favorit hos os, og det er også en interesse, vi selv har, så vi har faktisk lige fået lavet vores egen gin i samarbejde med en dansk producent. Det skulle jo prøves!

Hvordan giver I den bedste kundeoplevelse?

Alle herinde er uddannet indenfor det her felt. Nogle er uddannet indenfor vin og andre kommer fra kokkeverdenen. Så vi kan hjælpe på forskellige niveauer og træde til, hvor vi er bedst hver især. Men alle kan hjælpe med de hele, for vi er godt sat ind i alle produkter. Lad mig sige det sådan, at vi har smagt på det meste! Og vi tager aldrig noget ind, vi ikke selv kan lide, så vi kan stå inde for alle vores produkter.

Julen er her lige om lidt… Den gode gave til ham eller hende?

Vi har et fransk ginmærke kaldet Le Gin, som jeg tror bliver gaven til hende i år. Vi satser også rigtig meget på vores egen gin, for uanset hvem det er til, så er gin altid et hit under juletræet. Og til herrerne vil jeg gerne fremhæve mærket Ximenes-Spinola, som er min egen personlige favorit. Det er en lille spansk producent, som egentlig laver sherry, men de laver også brandy og hvidvin på samme drue. De går mange generationer tilbage og har formået at lave en masse fantastiske produkter, som jeg har fået lavet som egne fade, hvorfra vi tapper det på flaske og sælger her i butikken som de eneste i Danmark. Og kvaliteten er intet mindre end fantastisk – kom selv forbi butikken og smag!

rom vinspecialisten lyngbystorcenter

Mez Clado, Dansk Rom – Jule Edition, 299,-
Vinspecialisten

brandy vinspecialisten lyngbystorcenter

Ximénez – Spinola, 499,-
Vinspecialisten

portvin vinspecialisten lyngbystorcenter

Graham’s Port, 375,-
Vinspecialisten

Vinspecialisten gin tonic lyngbystorcenter

Le Gin, 399,-
Vinspecialisten

lyngby gin vinspecialisten lyngbystorcenter

Lyngby Gin, 330,-
Vinspecialisten

chokolade vinspecialisten lyngbystorcenter

Raspberry & Dark Chocolate Almonds, 48 pr. stk,-
Vinspecialisten

Få mere inspiration
Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020