Få en mere bæredygtig stil

Få en mere bæredygtig stil

Dengang hvor der var lighedstegn mellem økologi og en uldert, bedstemortrusser eller fodformede sko er for længst passé. I dag kan man finde lækkert økologisk tøj til både mænd og kvinder uden at gå på kompromis med tendenserne.

Er du en af de miljøbevidste danskere, der gerne vil skåne miljøet, når du shopper tøj, er du langt fra den eneste. Tendensen med at tænke bæredygtighed ind i alt fra hverdagstøj, festtøj eller sågar sportstøj er en klart stigende tendens. Derfor er der også rigtig gode muligheder for dig, der ønsker at skåne miljøet og samtidig se velklædt ud. Og den bæredygtige mode er kommet for at blive.

H&M er lige nu aktuel med to forskellige bæredygtige sportskollektioner. Den ene af dem er “In it for the long run” som er til kvinder. Kollektionen er ideel til den stilbevidste kvinde, da den er bæredygtig og funktionel på samme tid:

– Ved at kombinere det funktionelle og feminine, er målet at give kunderne en stilfuld, bæredygtig sportskollektion. Og ikke kun gennem materialerne – vi har også benyttet os af en ny strikteknik, der skaber sømløse styles, mens den også mindsker brugen af garn eller stofaffald. At blande funktionalitet og fashion med en bæredygtig tankegang på denne måde, er vejen fremad, siger Petra Smeds, Head Designer for H&M Sport.

Du kan også finde en kollektion til mænd, som er lavet af bæredygtige materialer, og som kan fås i Lyngby Storcenter lige nu. Du kan se et lille udvalg fra kollektionerne her.

Løbebukser til kvinder fra “In it for the long run”-kollektionen
179 kr.

Langærmet løbetrøje til mænd
129 kroner

Sports-bh fra “In it for the long run”-kollektionen
179 kr.

Kortærmet træningstrøje til mænd
99 kr.

Få mere inspiration
Nyhed

Hent og send pakker med GLS Pakkeshop

Aktivitet

Spil og vind præmier med Lyngby Storcenter

Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Nyhed

Velkommen tilbage i Lyngby Storcenter