Efterårets store designsamarbejde lander om et par dage

15. September 2020

Og der er meget at glæde sig til, når H&M går sammen med verdens ældste streetwear mærke og en af tidens hotteste sangerinder. Men vi har også fundet efterårets must-haves frem til dig, der er mere til uld og minimalistiske styles.

Kangol X H&M featuring Mabel

Den 17. september lancerer H&M et spændende designsamarbejde med det klassiske streetmærke Kangol. Kollektionen bygger på 90’ernes oversized streetwear og indeholder selvfølgelig en version af den klassiske Kangol bøllehat og mange andre accessoires som bl.a. bæltetasker og sko. Men også strik, sweatpants, leggins og lækre skjorter til både drenge og piger. Hele kollektionen har et legende og afslappet, street-look, som nemt kan styles op og ned.

Mabel springer ud som designer

Kollektionen præsenteres af den engelske popstjerne Mabel, som endda selv har været med til at designe flere pieces. Hun er selv stor fan af den afslappede stil, som hun gerne styler med masser af smykker. Tjek hendes Instagram og se hvordan hun bærer de forskellige looks.

Kollektionen lanceres i H&M Divided-afdeling d. 17. september.

Minimalistiske must-haves fra Arket

ARKETs efterårskollektion er fyldt med blødt uld i alle tykkelser og snit. Blandt de hotteste styles er de ultra tynde, langærmede t-shirts i 100% merinould. De sidder tæt til kroppen, og er skåret råt af i kanterne og fås i 7 varme efterårsfarver.

Sæsonens vigtigste køb

Vi så den allerede dukke op i sensommeren, og den bliver helt sikkert efterårets og vinterens absolutte must-have: Uldvesten. Og den finder du også i ARKET, som har et stort udvalg bl.a. denne grå udgave med høj hals og bindebånd, som kan styles med stort set alt.

H&M kangol skjorte kvinde lyngbystorcenter

Skjortejakke Kangol, 399,-
H&M

H&M Kangol sweater lyngbystorcenter kvinde

Glimmertop Kangol, 179,-
H&M

Arket strik kvinde lyngbystorcenter

Langærmet Uldtrøje, 399,-
Arket

Arket strikvest kvinde lyngbystorcenter

Strikvest, 499,-
Arket

Få mere inspiration
Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop