Efterårets skarpeste sko

Sæsonen for bare tæer er ved at gå på hæld, og pludselig begynder vi alle at drømme om skinnende ankelstøvler i blødt læder og lukkede sko, der kan stå kampen mod køligt efterårsvejr. Men hvilke efterårssko er den bedste stil-investering denne sæson? Læs med her, og bliv klogere.

Howdy

Du går naturligvis aldrig galt i byen, hvis du går ud i byen iført dine klassiske sorte Chelsea-støvler – med eller uden hæl. Men hvis du skal være med på trend-beatet denne sæson, skal du finde din indre cowboy frem, for western-temaet er tilbage igen i år. Tænk i chunky støvler med højt og bredt skaft (som dine bukser kan stoppes ned i), en firkantet hæl og meget gerne i brunt læder, som i øvrigt er en hel trend i sig selv, men det er en anden historie.

Go hiking

Først kom de chunky Dr. Martens, sidenhen de chunky sneakers og nu de chunky vandrestøvler. Men før du forkaster de kraftige støvler med kraftig bund som ”grimme mande-sko”, så prøv lige at forestille dig, hvor cool en kontrast de kan give din feminine sommerkjole med blomster. Vandrestilen er i øvrigt en del af en større aktuel tendens, hvor vi søger tilbage til en følelse af at være tættere på naturen og det naturlige. Style vandrestøvlerne med noget feminint, en oversize parka og en bøllehat på toppen. Og glæd dig over, at dine fødder holder sig varme og tørre hele vinteren.

Old news

Har du allerede efterårets lækreste fodtøj derhjemme, behøver du ikke halse afsted efter en ny investering. I stedet kan du tage dem med til en nøgle-hælebar, som giver dine sko og støvler en kærlig hånd, så de igen ser spritnye ud. Lidt læderpleje, opfriskning af farven, imprægnering og måske også nye såler, hvis de gamle er slidt skæve. Så er du klar til at gå efteråret stilsikkert (og bæredygtigt) i møde.

Såler, 69,-
Lyngby Sko & Nøgleservice

Saaler efteraar sko Lyngby Sko og noegleservice Lyngby Storcenter
Stoevler efteraars sko Skoringen Lyngby Storcenter

Billi Bi støvle, 1.500,-
Skoringen

Sko efteraars sko Skoringen Lyngby Storcenter

Ecco herre sko, 1.500,-
Skoringen

Sorte stoevler efteraars sko Paw Sko Lyngby Storcenter

Ecco støvle, 1.299,-
Paw Sko

Stoevler efteraars sko Paw sko Lyngby Storcenter

Gabor støvle, 999,-
Paw Sko

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker

Shopping

Stilsikre gaver til Valentine’s Day