Efterårets bedste strik

Måske du allerede har været henne ved radiatoren for at skrue op, imens du gjorde dig mentalt klar til en køligere årstid. Det er okay, vi bruger alle lige et par minutter på at sende sommerkjolen og de bare ben et kærligt farvel, inden de gemmes væk til fordel for uniformen striktrøje-jeans-ankelstøvle det næste halve år.

Sæsonens look

Heldigvis findes der virkelig mange flotte striktrøjer derude denne sæson, som kan gøre hver deres ting ved dit overordnede vinter-look. F.eks. er de behagelige og afdæmpede jordfarver med til at bløde det til tider hårde vinterlook op, de vamsede strik med oversize rullekrave er tilbage og vælg i øvrigt også gerne en striktrøje i et nummer større end normalt, så der er plads under til at bygge op i lag – efterårets ultimative look. Kast en poncho over skuldrene for et casual boho-look, eller hop i en strikkjole, hvis du trænger til luftforandring fra buks-bluse-kombinationen.

Og helt ærligt, selvom det lette sommertøj er fantastisk befriende, så er den kolde sæsons vamsede, bløde og lune strik fantastisk hyggelig, når vejret viser sig fra sin koldeste side.

Strik troeje hm kvinder lyngby storcenter

Strik 199,-
H&M

Strik troeje BuchCPH kvinder lyngby storcenter

Strikkjole, 499,-
Buch CPH

Strik troeje poncho LaGazelle kvinder lyngby storcenter

Poncho med pels, 800,- (Spar 698,-)
La Gazelle

Strik troeje hm kvinder hvid lyngby storcenter

Strik, 349,-
H&M

Strik troeje Flash kvinder lyngby storcenter

Strik, 399,-
Køb en og få den anden til 50%
Flash

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker

Shopping

Stilsikre gaver til Valentine’s Day