ET VILDT EFTERÅR

Dyreprint-tendensen fortsætter ind i efteråret

Efteråret i Lyngby Storcenter bliver vildt – bogstavelig talt. Dyreprint var her, der og alle vegne denne sommer, men tendensen fortsætter helt ind i efteråret og vinteren. I den kommende sæson bliver det dog med en ekstra streg under, da der ikke blot er tale om enkelte detaljer i form af en kravekant, en lille clutch eller et hårspænde. Nej, for da efterårsmoden blev præsenteret tidligere på året, kunne man se både tone-i-tone-sæt med det samme dyreprint eller et miks af forskellige.

Læs også: Stilfulde sommernyheder til hende

Sådan bruger du tendensen
Tænk giraf, tiger, krokodille, leopard, zebra, slange – hele dyreriget. Og det behøver absolut ikke kun være i de naturlige dyrefarver. Sæsonfarver såsom rød, grøn, orange og gul gør tendensen ekstra aktuelt, og er samtidig med til at give looket et individuelt præg.

Brug tendensen til nogle af den kolde sæsons key items; en varm og vamset sweater, en voluminøs faux fur-pels, lange knæstøvler, et jakkesæt og den lange festkjole, eller start blidt ud med få men velvalgte accessories såsom et langt halstørklæde, en strikhue eller en taske.

Læs også: Gul og orange er sommerens helt store farver

Skal du kun vælge en ting, så er leopardprintet det ultimativt største. Her har vi samlet 4 favoritter og der er både noget til børn og voksne.

Billi Bi sneakers med dyreprint-detalje
Paw Sko, 1.099 kr.

Leopart printede leggings
Name It, 99,95 kr.

Leopart printet bluse
Saint Tropez, 350 kr.

One size nederdel med elastik
La Gazelle, 349 kr.

Få mere inspiration