Den perfekte overgangsjakke

Når sommeren går på hæld, tager den desværre også ofte de lune vinde og varme solstråler med sig. Og det betyder, at der skal en overgangsjakke til, hvis du skal holde varmen. Men hvilken?

Læder all over

Læderjakken er den ultimative overgangsjakke, og med god grund, for den holder kulden og blæsten godt på afstand. Og denne sæson er du kun endnu mere på mode, for læder gør et seriøst comeback – i alle farver, i alle længder og både som overdel og underdel, hvis du er frisk på et fuldkomment ”look”.

 

Farvelade

Efterårssæson er ofte lig med mørkere farver, men denne sæson er én stor undtagelse på den front, hvor der skal smæk på (for at sige det mildt). Så hop i den pink, den sennepsgule eller den chokoladebrune jakke, og giv de grå og regnfulde efterårsdage kamp til stregen.

Puff

Den lette dunjakke er som skabt til vores kølige klima, hvor det skifter fra sol til regn og tilbage igen hurtigere, end du kan nå at tjekke din vejr-app. Dunjakken er let, behagelig og åndbar, og i dag findes den i et hav af farver og snit, så du ikke behøver at frygte at komme til at ligne et utjekket 80er-levn.

 

Skræddersyet

Det skræddersyede look er igen tilbage, og hurra for det, for hvem kan modstå de flotte markerede skuldre, de lige linjer og den karakteristiske krave? En klassiker fra den klassiske garderobe og hvis du vælger én i tern, er det endnu mere on point.

Jakke overgangsjakke Vero Moda Lyngby Storcenter

Dunjakke, 379,95
Vero Moda

Jakke overgangsjakke Monki Lyngby Storcenter

Jakke, 400,-
Monki

Jakke overgangsjakke Zizzi Lyngby Storcenter

Imiteret ruskindsjakke, 599,95
Zizzi

Jakke overgangsjakke Kig Ind Lyngby Storcenter

Jakke i lammeskind, 3.699,-
Kig Ind

Jakke overgangsjakke La Gazelle Lyngby Storcenter

Læderjakke, 1.200,-
La Gazelle

Frakke overgangsjakke Selected Femme Lyngby Storcenter

Ternet uldfrakke, 1.399,95
Selected

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne