Den perfekte Mors
Dag-gave

Traditionen for Mors Dag startede i USA, inden den rejste tværs over Atlanten og rodfæstede sig herhjemme. Dagen falder altid den 2. søndag i maj, hvor mødre i stribevis forkæles med kærlige ord, blomster, forkælelsesgaver og et ekstra kram.

Men hvad giver man egentlig en mor i gave på Mors Dag? Blomster er selvfølgelig altid et hit, men når det så er sagt, handler det jo meget om, hvem din mor er, og hvad hun allerbedst kan lide, og hvad hun vil blive mest overrasket over at få.
(se produkter længere nede i artiklen)

 

Smykker

Smykker kan være en svær gave både i forhold til præferencer og pris. Men et godt tip er at kigge i din mors smykkesamling og se, hvilke slags smykker hun har flest af. Er hun mest til guld eller sølv, perler eller sten, enkle eller avancerede? Læg også mærke til, hvilke slags smykker hun har på til hverdag. Så bliver det nemmere at spore sig ind på noget, når du går ned i smykkeforretningen.

 

En skøn gave

Hvem elsker ikke at blive forkælet med en god creme, lækker makeup eller en ny flot farve til neglene? Her er det nemt at ramme forskellige prisklasser såvel som anledninger. Du kan samle en masse små skønhedsprodukter i en pakke, eller du kan lade hende bestemme selv med et gavekort til en skønhedsforretning, en neglesalon eller noget helt tredje.

 

Tøj er altid godt

Vis os den kvinde, som ikke elsker nyt tøj! Mors Dag er den oplagte anledning til at forkæle din mor med nyheder til garderoben. Men husk at tjekke op på, hvilken størrelse hun bruger, så du undgår at sende hende på bytte-tur. Er du i tvivl, kan du også blot nøjes med et gavekort til hendes yndlingstøjbutik sammen med et sødt brev.

 

Den kreative gave

Er du i det kreative hjørne? Mødre kan også godt lide at få et gavekort til en skøn middag hjemme i stuen, et cafébesøg sammen med dig, en picnic med familien eller et håndskrevet brev sendt med posten. Det behøver hverken være dyrt, besværligt eller tidskrævende. For når alt kommer til alt, er det trods alt tanken, der tæller.

mercy halskaede soelv boutique dor lyngby storcenter

Mercy vedhæng i Sterling sølv, fra 995 til 1495,-
Boutique D’or

capri bukser flash lyngby storcenter

Capri bukser (fås i mange farver), 399,-
Flash

halskaede forgyldt soelv glitter lyngby storcenter

Halskæde Forgyldt sølv 18 kt., 229,-
Glitter

joy dior parfume matas lyngby storcenter

Dior – Joy parfume, 1045,-
Matas
20% på alle dufte i uge 19

Få mere inspiration
Nyhed

Julemagasinet 2020 er ude nu!

Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne