Den perfekte julegave
til storebørn

Vi kender det alle. Børn i en bestemt alder, kan godt være lidt svære at imponere, når det kommer til julegaver. Pludselig er det, der var sejt i går, ikke længere sejt i dag. Og med julen lige om hjørnet kan det nemt gå hen og blive den perfekte opskrift på julegave-relateret stress. Men bare rolig. Vi har samlet et lille udvalg af geniale julegaveidéer til de større børn fra forretningerne i Lyngby Storcenter, og der er både noget for de kreative, de aktive, de legesyge og dem, der elsker at game.

VR på en helt ny måde

Måske årets sejeste julegave. Nintendo har introduceret en helt ny måde at spille VR-spil på. Med sin smartphone placeret i holderen, kan du få en fuldkommen 360˚ spilleoplevelse og interagere med dine omgivelser. Garanteret underholdning nok til samtlige julehelligdage.

Nintendo Switch, 3000,-
(inkl. gratis Labo Vehicle kit til en værdi af 499,-)
3Butikken

Spil tre boern lyngby storcenter
Spil legekaeden boern lyngby storcenter

L.O.L. SURPRISE Monopoly

Det gamle Monopoly har fået en ny lillesøster i denne udgave med L.O.L. SURPRISE. I stedet for fast ejendom skal deltagerne i stedet købe, sælge og bytte de kendte L.O.L. SURPRISE-dukker. Og det gælder naturligvis om at få fat på så mange af de sjældne dukker som muligt.

Monopoly LOL, 249,95
Legekæden – Bog&Ide

God gamer-lyd

Til den professionelle gamer derhjemme er det nødvendigt med seriøst udstyr. Og et headset er dermed et sikkert gavehit til ham eller hende, der planlægger at sidde klistret til skærmen i julehelligdagene.

Headset, 299,-
Gamestop

Horetelefoner gamestop boern lyngby storcenter
Top sportmaster kvinder lyngby storcenter

Tøj til træning

Har du en træningstosset pige derhjemme, så er sportstøj altid en god julegaveidé. Casall er særlig kendte for deres høje kvalitet samt deres lange holdbarhed, hvor syningerne har længere garanti end hos mange andre brands.

Casall Gold træningstop, 600,-
Sportmaster

Cool sporty

Et par tights kan bruges til ret mange ting. Til løb, til gymnastik, til yoga, til fodbold eller til en afslappet dag i skolen, hvor stilen godt må være lidt sporty-cool. Tilføj en kort dunjakke og chunky sneakers, og du bliver helt sikkert kåret som Årets Forælder.

Casall Gold træningsbukser, 900,-
Sportmaster

Bukser sportmaster kvinder lyngby storcenter
Fodbold sportmasterkids lyngby storcenter

Fodbold-feber

Selvom der er lidt tid til EM til sommer, må man jo godt starte tidligt med at komme i form. Så derfor kan du jo meget passende putte den officielle EM-fodbold fra Adidas under træet i år.

Adidas EM bolden, 300,-
Sportmaster Kids

Videnskabelig gave

Er der en lille gal videnskabsmand eller -dame i familien? Så må videnskabssættet her fra Panduro være den ultimative julegave. Med både teleskop og mikroskop kan både meget stort og meget småt undersøges.

Teleskop- og Mikroskopsæt, 399,-
Panduro

Spil panduro boern lyngby storcenter
Få mere inspiration
 

Vaniljekranse

 

Kagefigurer