Den første afsløring om første sal

Den første afsløring om første sal

Nu kan vi endelig løfte sløret for et af de nye tiltag på første sal!

Det markante og meget hypede, svenske butikskoncept ARKET åbner snart i Lyngby Storcenter! Mærket har allerede fanget danskernes opmærksomhed med deres minimalistiske linje, der rummer tidløst design og høj kvalitet. Det eksklusive brand har kun én anden butik i Danmark. Det er blevet kendt for sit eksklusive univers, som man fornemmer så snart man træder indenfor i lyse og rummelige lokaler.

ARKET tilbyder mode til mænd, kvinder og børn samt ting til hjemmet. Med til oplevelsen hører også en café, som vil servere ny, nordisk mad.

Det er ekstremt eksklusivt for et storcenter, at få æren af at huse mærket ARKET. Faktisk er det eneste andet sted i verden, hvor et shoppingcenter skal huse det hypede brand, hos Westfield i London. Dermed bliver Lyngby Storcenter nr. 2 shoppingcenter i hele verden, hvor man kan besøge ARKET.

”Vi arbejder kontinuerligt på at styrke Lyngby Storcenter som samlingspunkt for hele Nordsjælland med et unikt udvalg, der ikke findes i andre shoppingcentre i og omkring København”, siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør i DEAS, der administrerer Lyngby Storcenter og er bygherrerådgiver på ombygningen.

ARKET er bare en blandt tre nye ankerejere, som Lyngby Storcenter har skrevet kontrakt med, og som bliver en del af den nye første sal. Arket tegner sig for omkring 1.000 kvm., så vi kan se frem til samme gode og rummelige lokaler, som blandt andet kendetegner det eksklusive H&M-ejede brand.

Du må vente lidt endnu, før navnene på de to andre ankerejere afsløres. Men én ting tør vi godt love: Det bliver shoppingmuligheder på et niveau, der samlet set er unikt efter danske standarder. Og nu går der heller ikke meget længere før de sidste to ankerejere afsløres. Vi regner med at offentliggøre nyheden her på hjemmesiden allerede om få uger.

Stay tuned!

Læs også: Kan du gætte hvad der sker på første sal? 

Få mere inspiration
Shopping

Se de vilde Grand Opening tilbud