UNDGÅ KOLDE FØDDER

Her er de varmeste vinterstøvler

Vinteren har vist sit ansigt med frost og råkolde morgener. Men med det rette fodtøj kan du stå imod selv den værste nattefrost og de koldeste snedriver.

Det hele handler om at vælge fornuftigt og med øje for de rigtige materialer. Ægte læder holder vind og vand ude, og så holder det sig nemt pænt sæson efter sæson, hvis du plejer det optimalt med læderfedt, skosværte og imprægnering. Hos Lyngby Sko & Nøgleservice finder du den bedste pleje til dine vinterstøvler, eller et par varme uldsåler, hvis du ønsker ekstra varme fødder.

Læs også: Kjoleguide til årets sidste fester

Et par kraftige såler i naturgummi løfter dig fra den kolde asfalt, så du undgår kolde tæer. Og nu vi taler om kolde tæer, så gå målrettet efter kraftigt foer med blød pels eller uld. Du kan også tage det ultimative praktiske valg og trække i et par kraftige vandrestøvler, der er beregnet til ekstrem kulde og solid støtte om anklerne. Her er der ofte fokus på et højt skaft, som bukserne nemt kan stikkes ned i, så du undgår kolde vinde op under buksebenene. I Lyngby Storcenter kan du for eksempel finde et par klassiske Sorel støvler, der går helt ned til -40 grader.

Husk også at Havana Shoes lige er åbnet i Lyngby Storcenter. I den nye butik finder du et stort udvalg af moderne vinterstøvler.

Læs også: 8 ting der starter julen hjemme hos dig

Her har vi samlet 10 smukke par vinterstøvler, og et lille udvalg af det helt rette tilbehør!

Sofie Schnoor støvle fra Badstore
400,-

Vinterstøvle fra Tommy Hilfiger
1.399,-

Panama Jack støvle fra Skoringen,
1.700,-

Støvle fra Havana Shoes
599,97

Sort dunstøvle fra Paw Sko
699,-

Brun støvle fra Jack & Jones
799,95

Natur læderfedt fra Lyngby Sko- og nøgleservice
79,-

Støvle fra Havana Shoes
799,95

Sorel waterproof fra Sport 24,
1.300,-

Sorel støvle fra Athletes Foot
900,-

Støvle fra Havana Shoes
660,-

Få mere inspiration
Shopping

Se de vilde Grand Opening tilbud

Inspiration

Gul og orange er sommerens helt store farver