De bedste strik til foråret

Selvom vi alle drømmer om 25 grader og sol fra en skyfri himmel, er realiteten ofte en anden om foråret, hvor vejret skifter nærmest fra time til time.

Forår er lig med overgangsårstid, og det stiller store krav til garderoben. Vinterstrikbluserne og vinterjakken er for varm, men sommerjakken er stadig alt for kold. Og så er gode råd dyre, når man hundefryser om morgenen og om aftenen i sin smukke nye trenchcoat.

Svaret er en let strik, du nemt kan have indenunder din forårsjakke eller med i tasken, når du skal på tur, og som heller ikke føles tung eller vinterlig. Nåh ja, og hvorfor ikke også gå all in på strik i forårsfarver fremfor de grå og sorte strikbluser, du havde på hele vinteren? Gå efter de pastelfarvede, de blå eller de sandfarvede, som alle er nogle af sæsonens største trendfarver.

Skal du til en lidt finere fest, hvor strikblusen ikke helt har hjemme, kan du nemt slå to fluer med ét smæk ved at vælge en strikkjole i stedet for. Gå efter en tynd uldblanding i en fin vævning – så føles udtrykket mere elegant.

Og bliver det stadig for meget, så kast din kærlighed på et blødt og varmt halstørklæde. Praktisk at have med og nem lige at slynge over skuldrene som et sjal, hvis du blot skal en hurtig tur ud på altanen og nyde aftenens sidste solstråle.

strik kjole buch lyngby storcenter

Strik kjole, 399,-
Buch

strik troeje kig ind lyngby storcenter

Odd Molly Cardigan, 2.299,-
Kig ind

strik troeje and other stories lyngby storcenter

Strik, 3.560,-
& Other Stories

toerklade strik ide nyt lyngby storcenter

LaLa Berlin tørklæde, 2700,-
Idenyt

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne