Dansk design og chunky boots: Mød Pernille fra Paw Sko

19. oktober 2020

Træd ind i efteråret med et chunky look og iøjnefaldende detaljer på dine sko og støvler. Pernille fra Paw Sko guider til de fineste af slagsen.

Hvad får man hos Paw Sko?

Vi har et stort udvalg af sko til alle aldre – fra sko til spædbarnet og til de helt ældre. Det er lidt af det hele, og vi har forskellige prislejer, forskellige mærker og kvaliteter, så alle kan være med.

Hvilken oplevelse forsøger I at give jeres kunder?

Vi lægger stor vægt på, at kunderne kommer herfra med de rigtige sko. Så vi er altid ret ærlige overfor dem, hvis de spørger om vores mening. For vi ønsker virkelig, at kunderne ikke bare går glade herfra i dag, men også bliver oprigtigt glade for deres køb på længere sigt. Måske er det derfor, vi har så mange faste kunder.

Er der et bestemt mærke, I er særligt glade for?

Vi har rigtig mange modeller fra Billi Bi – de har nærmest deres egen afdeling i butikken, og vi har et tæt samarbejde med dem, så nogle gange får vi kollektionsprøver hjem, som vi kan sælge billigere. I det hele taget er Billi Bi gode til at skille sig ud i form af store spænder og kæder på deres sko. Det er solidt dansk design, og der er altid noget blikfang eller udsmykning på det, de laver. Priserne ligger i den lidt dyrere ende, så vi har både noget til 2000 kroner, men også 1100 kroner.

Hvilke skotrends kommer vi til at se til efteråret?

Det chunky look er meget oppe i tiden – både på støvler og på sneakers. Jo grovere og større sål, des bedre. Og så må der godt være lidt spræl på skoenes form og farver og gerne enten kæder eller nitter. Og det gælder altså ikke kun damesko – vi ser den samme tendens hos herrerne. Herreskoene er måske lidt mere diskrete, men de bruger også detaljer i forskellige farver. Der skal være noget, der pepper op og fanger opmærksomheden.

støvler detaljer efterår kvinde lyngbystorcenter

Billi Bi Chunky Sort Støvle m. Mønster, 1599,-
Paw Sko

ruskindsstøvler billibi kvinde lyngbystorcenter

Billi Bi Høj Brun Ruskindsstøvle, 1999,-
Paw Sko

croco støvler efterår kvinde lyngbystorcenter

Billi Bi Sort Croco Støvle m. Guld Nitter, 1999,-
Paw Sko

flade sko efterår kvinde lyngbystorcenter

Billi Bi Flade Sko, 1.299,-
Paw Sko

billibi støvler spænder kvinde lyngbystorcenter

Billi Bi Sort Støvle m. Guld Spænder, 1.699,-
Paw Sko

billibi støvler nitter kvinde lyngbystorcenter

Billi Bi Sort Croco Støvle m. Guld Nitter, 1999,-
Paw Sko 

Få mere inspiration
Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop