Beautyguide

Daglig skønhedspleje på 2, 10 eller 20 minutter?

Spærrer du dig inde på badeværelset hele morgenen, eller er du en af dem, hvor det bare skal gå stærkt? Om du er det ene eller det andet eller noget midt i mellem, får du her nogle af vores medarbejderes guide til en hverdagsrutine, der passer perfekt til dig.

Vi har bedt to ekspedienter fra Lyngby Storcenter om at sammensætte en række produkter, der passer ind i forskellige kvinders schedule. I denne artikel får du anbefalinger fra Line, der ekspedierer i Matas og Tanja, der ekspedierer i RITUALS. Begge viser de, hvordan du kommer godt igennem din daglige rutine, hvad enten du har 2, 10 eller 20 minutter.

2 minutter i følge Line fra Matas

Hvis du kun har 2 minutter til din daglige rutine, så anbefaler Line fra Matas deres helt nye serie fra E-Cooking. Med rensemælken undgår man at skulle igennem mange steps, fordi den renser dybt og effektivt. Line anbefaler scintonic-flasken med spray, da det er smart og hurtigt, at man kan spraye produktet direkte på ansigtet uden at skulle bruge vatrundeller. Når det skal gå hurtigt anbefaler hun 24-timers cremen, som holder i ja, 24 timer. Cremen er smart fordi den har to funktioner og derfor sparer dig for tid.

E-Cooking rensemælk, 189,-
E-Cooking Fuger & Opfrisle mist, 169,-
E-Cooking 24 timers crème, 269,-
E-Cooking øjencreme, Parfumeri 389,-

2 minutter i følge Tanja fra RITUALS
Som minimun anbefaler Tanja, at man bruger en ansigtsrens, en scintonic og en ansigtscreme. Ansigtrensen, hun har valgt, kan både bruges morgen og aften, men har man ikke så meget tid, så anbefaler hun at man renser huden om morgenen. Mellem ansigtsrensen og cremen anbefaler Tanja at man altid bruge en scintonic. Hvis man vælger kun at rense sin hud en enkelt gang i døgnet, så er 24-timers cremen i følge hende et godt valg, da den holer huden fugtig i længere tid.

Creamy Foam Cleanser, 110 kroner
Ultra Calming Facial Toner, 105 kroner
24H Hydrating Gel Cream, 235 kroner

10 minutter ifølge Line fra Matas
Hvis du har 10 minutter til din daglige beautyrutine, har Line fundet en serie frem, der både kræver pleje morgen og aften. Ifølge hende kan serien bruges af alle aldre. Både forebyggende og anti age. Micro Cleans foam kan både bruges morgen og aften. Rensen bliver til en skum, når man renser huden, som man skyller af med vand bagefter. Om aftenen anbefaler Line at man bruger Advance night repair, som hun synes gør noget helt specielt for huden. Den trænger dybere ind og tilføjer fugt. Hun forklarer at produktet også er godt, hvis man for eksempel har ar eller acne.

Estee Lauder Revital, Supreme, 540,- (creme)
Estee Lauder synchronizeb (serum), 590,-
Estee Lauder Aov. Night repair eye, 480,-
Estee Lauder Aov. Night micro cleans foam, 270,-

10 minutter i følge Tanja fra RITUALS
Hvis man har mere end to minutter anbefaler Tanja, at man holder sig til samme basispakke som den hurtige, men at man skifter 24-timers cremen ud med en dagcreme og en natcreme. Med en dagcreme og en natcreme kan man nemlig være mere omhyggelig med at fugte huden, end man kan med en 24-timers crème, som ikke har lige så meget nærring i sig. Tanja anbefaler også, at man bruger rensemælken både morgen og aftenen, hvis man har tiden til det.

Active Moisture Lotion 220 kroner
Moisture Recovery Night Cream, 235 kroner

20 minutter i følge Line fra Matas
Hvis man har rigtig god tid, starter man morgenen med at gøre rensebørsten våd med varmt vand og køre den rundt i ansigtet. Bagefter bruger man børsten igen med rens og vasker af med vand. Line anbefaler børsten, fordi der er nogle scilikonedutter inde i børsten, som sætter gang i blodcirkulationen i ansigtet. Hun anbefaler at man både bruger ansigtscreme og øjencreme bagefter. Hvis man har ekstra god tid, kan man enten sove med sovemasken eller bare lad den virke i et par minutter.

Shiseido cleans mass, brusll 250,-
Shiseido purifying cleanser 290,-
Shiseido Ref. moisturizer Enr, 400,-
Shiseido Eye correll crème 370,-
Shiseido Beauty sleeping mask 410,-

20 minutter i følge Tanja fra RITUALS
Har man rigtig god tid, er der særligt to produkter, som Tanja anbefaler. Den første er en serum, som bruges under dag – og natcreme. Serumen trænger ind og booster cellerne, der hvor de andre cremer ikke kan nå ind. Det andet produkt Tanja anbefaler, er en øjencreme. Hvis man har tiden til at bruge en creme mere, så er huden omkring øjnene ekstra sart og har derfor brug for mere fugt. Til sidst har Tanja fundet en ansigtsmaske frem, som du kan bruge, når du har rigtig god tid.

Refreshing Eye Lotion, 175 kroner
Intense Moisture Serum, 255 kroner
100% natural purifying face mask, 255 kroner

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne